Dnes mi psa sejmul německý ovčák. Jsou chvíle, kdy mě mrzí, že nenakopnu cizího psa :(
(naštěstí měl náhubek)
Dnes mi psa sejmul německý ovčák. Jsou chvíle, kdy mě mrzí, že nenakopnu cizího psa :(
(naštěstí měl náhubek)
bublifuk Ach jo. Já jednou nakopla, vůbec nevím, jak jsem to dokázala. Z lesa se vyřítil ovčák a rovnou šel po netopýrce. Naštěstí byla na vodítku (docházeli jsme do vsi), katapultovala jsem ji do vzduchu a psa nakopla pohorou do čumáku a řvala. Naštěstí to zabralo a zmizel zas v lese. Když na to teď vzpomínám, je to jak ze sna.
bublifuk Psala jsem v jinem vlakne. U nas taky, na psa se vrhl jiny pes (vybehl z nezajistene zahrady). Jeste jsem vyklopila dite z kocaru, jak jsem jednou rukou drzela psa a strhla se mela. No a nebylo z toho nic, utocici pes mel spis trauma, kdyz si uvedomil, komu to skocil po krku. Priste uz jsem poucena, ze psa pustim, on se o sebe postara (pokud ho nenapadne kavkazak a vetsi). Dobry na tom je, ze lidi uz tu zahradu zajistili a misto, kde nemeli plot uz ho maji.
Jos Sweet Potato bublifuk šiš to jste mi připomněly: mě jednou při venčení Sáry (rhodesian ridgeback) napadla brazilská fila/fena - vynořila se z křoví, na chodníku náledí, nikde nikdo, já psa na vodítku... jak jsem tu svou tahala k sobě a řvala na tu filu (nakopnout nešlo, to by se dostaly moc blízko k sobě), dostala jsem páteř do rotace a půl roku pak chodila na rehabilitace
zachránil nás pán v pickupu, co jel zrovna kolem, zastavil, vystoupil a fila utekla... dneska už maj plot zajištěnej

asi už tu byl
andulka01 To se neomrzí![]()
Jos to jsem četla. Útočník se musel řádně leknout :)
Právě proto, mám psa na vodítku. Chce se jít kontaktovat a s jeho neustálým naskakováním je to výbušná kombinace zvlášť u psů. Viděla jsem je dřív, takže pes byl u mě a jediné co spáchal bylo, že seděl a blbě čuměl (možná drze).
andulka01
presnė

Zrzavej odmítá jíst co mu předložím. Přijde do kuchyně, já mu naložím, on nad tím sedí jak špatně vyřezanej svatej a čumí na mě. Misku s kapsičkou zahrabal, jatýrka ani neočuchal, vajíčka se nedotk, granule taky nic, ale jakoby očekával až mu předložím tu správnou lahůdku.
Jako ona dietka by mu vůbec neuskodila, jinak se kočkor zdá úplně v cajku.
andulka01 A nežere ještě někde jinde?
U nás vždycky na podzim naopak, všichni se cpou jak nezavřený, Cid má normálně takovej neutrální vztah k jídlu, ale teď by nás sežral i s botama.
Zina No doteď se cpal jak protrženej. On si o to jídlo řekne, teda jde do kuchyně jako obvykle, ale nežere co mu dám. Jinam spíš nechodí (to nevím určitě), ale teď třeba byl celou noc doma. Teplotu nemá, tlamka vypadá v pořádku.
Cejchy čekající na žehlení ![]()

Tohle je ta moje nalezena, zatím neodchycena kočička. . Zatím ji jen krmim, snad se povede ji odchytit. Určitě není venkovní.
Vypadá na ragdolla.
Uz na sebe s Růžou koukal přes oknou, tak snad se to časem povede.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.