Přátelé, právě jsem z Trnky sundala lezoucí klíště ![]()
zacatek února ![]()
Přátelé, právě jsem z Trnky sundala lezoucí klíště ![]()
zacatek února ![]()
milacka jeziiis to je ale krassavica
a tie certove oci
Potrefenáhusa nestras ![]()
Potrefenáhusa ha, my jsme sundali uz zakousle (ale jeste male) kliste 1.2.!
Potrefenáhusa baltik asi vedu, polonapité klíště jsem ze psa sundávala začátkem ledna. Jako bonus k tomu ještě pijáka.. Mám podezření, že to nasbíral 1/1.
Nějaké fotky z karantény 

Janulik03 táto sa v živote nestratí, vyboxuje si všetko, Niki citlivka po mne ustupuje
.
Magráta v karanténe maximálny relax, cicušky si to užívajú (na rozdiel od nás
)
Potrefenáhusa to nemyslíš vážne, dnes som bola na lúke s Nikou, idem ju prehľadať.
bublifuk To bylo hodně teplo, alespoň v Brně. Klíště si přinesl ten den i syn z pikniku![]()
Magráta Karanténa by našim vyhovovala. Jsou po tom roce pěkně rozčarovaní, že jsou tady teď bez děcek![]()
Magráta To je pohodička ![]()
Dadoo ruzenka ve skole ![]()
baltik Jj, ona tam strašně ráda chodí. Tolik drbačů pohromadě.. Už je naučená, jak zazvoní na přestávku, už čeká u dveří a chce vypustit mezi žáky ![]()
Do hodin ji, samozřejmě, neberu, čeká v kabinetu, má tam pelíšek.

Houmofis. Odešla jsem si pro kávu.

Vyhrála...

andulka01 Teď se teda normálně stydím. Já kočky nemilosrdně vyhodím, když mi zasednou místo. Maximálně jsem ochotna si je nechat za zády, když se vejdeme.![]()
Dnes šlofík až do deviatej![]()

milacka Jin a jang
Už si Niki zvykla?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.