Renusatko cesej. Nasi maji taky obdobi s dredama a bez. Cesani uprimne nenavidej, kocour trpi tise, Bellu musim na silu. Dredy ustrihavam chirurgickejma nuzkama (takovy ty mirne prohnuty, kulaty spicky), co to da, zbytecek pak rozcesu. Pouzivam hreben pro kotata, s kulatejma hrotama, ten se mi osvedcil nejvic. A rozcesavat jemnounce, od kraju, aby to moc netahalo.
Chlpáči a iné
Dneska jsme s Růžou zvládly klubovou výstavu. Tak ještě jednu s aspoň stejným výsledkem a můžeme plánovat štěnítka!

moora Právě to je průšvih....kočka se dřív nechala, česala jsem a stříhala, jenže to byl třeba jeden dred týdně. Teď byla během měsíce jako od popelnic a česat nechtěla ani omylem. Doktor teda konstatoval, že je strašně ve stresu, tak uvidím, jestli bude lepší, až vykastrujeme kocoura. Ona je z něj pořád vystresovaná, jak je divokej. Přitom jeho pořád opečovává a čistí
. A Vigo nechce česat ani teď, ale jemu se naštěstí dredy nedělají. On je hodně pečlivej a zvládá tu starost o srst dobře.
Renusatko ten stres se jim dost podepisuje na kvalite srsti, hned je takova splihla, jakoby mastna a delaj se jim lupy... a cucha se.
Já jsem mizernej vychovatel, takže Poppy zabrala sedačku hned a neměli jsme to srdce ji vyhodit... a koberce by mi vydržely ne několik let, ale několik dní - to čuně vždycky někde něco sežere a pak blije, a vždycky pečlivě na koberec. Ty fleky nejdou ani Savem... Hodil by se mi takovej jako máš ty, ale každejch 14 dní ho kupovat nehodlám teda!
Růženka je strašně roztomilá ![]()
barbucha tak ale Poppy je malinka , ta sa na gauc zmesti aj s tebou ![]()
Elzicke ked blije, tak zasadne na koberec. Ale muz he tera vela doma tak uz vychytal co nesmie jest a teda minule vyskocil z postele ako mladik a bezal ju pustit von lebo zacul ako ju natahuje. Mna teda prebralo az jeho vyskocenie. Skoda ze takto nereagoval ked boli deti male a v noci plakali. Vtedy mohli pri nom aj strelit a spal. No hlavne ze aspon teraz sa budi.
Malinká, to je. Ale i když mám rohovou sedačku tak já si na ni už nelehnu, protože ta mrcha se roztahuje vždycky přes obě části. Já abych tam seděla v pozoru... Jako zrovna teď:

A my ji nemáme kam rychle vypustit když ji začne natahovat, leda tak na balkon... (hele chlapi jsou občas k něčemu dobrý
u nás milostpán aspoň ty její šavle uklízí - já bych tam hodila hned ještě jednu vedle
)
barbucha jeej fakt rozkosna , nununu len pekne sed v pozore ![]()
Adinka po ránu
vypadá jak po flámu

Renusatko to vykastrování Viga by mohlo pomoct.
Pamatuju si, že jsem se tenkrát bála pořízení druhé kočky, Adinka je taková klidná, vystačila by si asi i sama, ale mají se rády a jsou v klidu. Ono je prostě nejlepší brát rovnou dva sourozence. Jako stejně bude asi jeden dominantní, ale bývá to bez stresů.
Janulik03 z postele vystrelím ako mladucha tiež, sama sa čudujem, akú rýchlosť viem v takej situácii vyvinúť.
milacka i já ![]()
Catherinne Adinka skôr vyzerá, že sa jej vstávanie vôbec nepáči![]()
milacka už se těšila až vypadneme ![]()
Catherinne a celý byt bude mať pre seba![]()
Catherinne milacka vcetne te krasne nove pohovky!
Kokoska no to jo, s mužem se dohadujou o jednom rohu, kdo tam bude ležet, tak ho má pro sebe.
Ale přes den je Áďa dost často v posteli ![]()
barbucha Jám jsem strkala psa do vany, když začal natahovat, pokud jsem to stihla. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.