Já to mám teprve koupené ale funguje to na základě proudění/stoupání teplého vzduchu, takže by to nejspíš mělo jít i na ty wawky
Chlpáči a iné
Janulik03 takže součást kamen to není? Jdu guglit vrtulku ![]()
kocoureksuggy díky
Proč musí Venouš chroustat myš pod mou posteli? Proč v pět ráno? Je to snad trest za to, že dostala jem půl kapsičky k večeři?
andulka01 pod postelou myš?
milacka No ale ako si z fotiek pamätám, tak u Teba na záhrade je tiež rozprávkovo![]()
Daridari máme relatívne peknú okrasnú záhradu aj s jazierkom, ale každým rokom mám pocit, že na ňu už tak nestačím, udržiavaná okrasná záhrada=more práce.
milacka verím, že krásna záhradka obnáša more roboty. Ale zase výsledok stojí za to![]()
milacka ano, přinesla si ji z venku. Naštěstí je žere zcela bezezbytkově.
RoSa
Ronysek
Já kupovala na Hutermann.cz ale když jsem tam teď koukla, budou mít další až od 15.4.2022. Ale v Hornbachu (například), mají docela výběr.
edit: nejde mi vložit odkaz ale vrtulky vypadají jako foto dole, liší se počtem lopatek, výškou. Položíš na kamna a hotovo.

kocoureksuggy dík moc, našla jsem si to - kouknu v tom Hornbachu... já mám totiž hrozně vysokej strop, vlastně taková stodola to je.... vono se to teplo sice pak od stropu vrací dolu, ale kdyby to rozfoukalo nejdřív do stran než to půjde nahoru, bylo by to asi lepší... před kamnama je samozřejmě nejlíp - viz foto ![]()
Já si od toho slibuji rychlejší vyhřátí ( obývák se schodama do patra ) a že teplo půjde i za ten roh do vedlejší místnosti. Zatím kdo to má, mi potvrdil, že to fakt funguje. Sama vyzkouším tak za měsíc.
RoSa
obývák se schodama do patra
dtto... a nahoře ve špičce otevřená galerie
To spí u těch kamen ještě přikrytej?! Vařenej pes! ![]()
Teda je mi záhadou, jak můžeš mít se psem bílou sedačku a bílej koberec. Vlastně spíš závidím! Přehoz ze sedačky peru snad dvakrát týdně a koberečky co se vyprat nedaj jsem už vyhodila... kvůli čoklovi (kříženýmu s prasetem) mám pomalu holobyt!
barbucha no sedacka je kozena a Elzicka na nu nesmie
, aj ked niekedy rano byva deka na nej tepla ale fyzicky ju tam nikto lezat nevidel.
A koberce su bezove, nie uplne biele a vydrzi tak par rokov, potom vymenit, nekupujem drahe koberce. A ostatne koberce su pracie tam je to pohoda.
V pátek jsme museli s Daki na stříhání k veterináři, protože měla naprosto příšerné dredy všude. Přestala se o sebe starat a nevíme proč. Veterinář ji přispal, ostříhal, prohlédl i krev ji vzal a nikde nic. Tak uvidíme. Po tom ostříhání se mi zdá taková lepší. Možná už ji ty dredy nějak psychicky deptaly. Fakt jsme toho ostříhali strašně moc.
A příští pátek tam jedeme s Vigem, na kastraci.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.