Malvin to je tak nadhernej kocour ![]()
Chlpáči a iné
Prosím o radu. Fenka má celou dutinu břišní prorostlou zřejmě nádorem, rozbor krve ukázal, že ledviny a játra téměř nefungují, veterinářka odhadla dožití tak na 1-2 týdny. Uspat psa jsou ochotni, až přestane zcela žrát. Podle mě těch pár soust a troška vody už nic neřeší. Co byste radily? Majitelka má obavu, že ji už týrá.
Mirka veterinar odmita psa uspat???? My jsme resili totez s tchanovym psem a problem byl uplne naopak, pes nezral a nepil(napil se treba jednou denne) a presto tchan tejden cekal, jestli se to nezlepsi
pokud ma majitel pocit, ze se pes trapi, tak bych nasla jinyho veterinare:((
Mirka Taky bych nasla s touhle diagnozou jineho veterinare, nefunkcni ledviny a jatra boli i psa.
Mirka taky bych hledala jinyho veterináře
Děkuju. Ne jeden, ale dva, resp. dvě veterinářky, obě kámošky. Je tedy pravda, že to bylo před výsledky toho rozboru krve. Stejně ale rada zněla, že uspat, až když přestane žrát. Nemyslím si, že těch pár soust znamená, že pes žere.
Mirka Nektery pes si sousto vezme aby udelal radost panovi...![]()
Mirka no z moji zkušenosti veterinář nikdy netlaci k uspani ani sam moc aktivně nenavrhuje, je to na majiteli. Ale měl by nějak rozumne nastínit možnosti a prognózy, aby se mohl majitel zodpovědně rozhodnout
Mirka je to smutny, ale pokud nechce jit majitelka k jinemu vetovi, tak at proste rekne, ze pejsek uz nezere.
Zas na druhou stranu takhle od počítače se to hrozne těžko (lehko) posuzuje
Fenka už sotva jde, motá se, nevyjde schod, napila se vody, snědla sousto jater. Už je to domluveno, odpoledne ji uspí
.
Potrefenáhusa ano, a já pak od těch kamarádek poslouchám příběhy, jak někdo chtěl utratit zvíře, které ještě mohlo žít nebo naopak nechce pochopit, že už je čas. Jsou odborníci, měli by říct kvalifikovaný názor, když o něj někdo stojí. Tady mi ale připadalo, že se tomu uspání opravdu obě brání (byla jsem tam). Pejsek, kterému nefungují orgány a má prognózu cca 10 dní už moc happy není.
Díky všem! Není nijak stará, asi 11 let, doufala jsem, že tu ještě tak 5 let v pohodě bude. Ještě, že je jaro, babi bude na zahrádce s kočkama a přijde na lepší myšlenky.
Mirka tak se drzte, je to smutny, ale mnohem lepsi nez ji nechat trapit!
Sluníčko 
Takhle spolu spinkáme ![]()

ňuňuňu![]()
![]()
Ten věk je relativní, jak přijde taková nemoc, je to v háji. Znala jsem člověka, kterému selhávaly játra a ledviny, a opravdu trpěl. Nemyslím si, že by to u psa bylo jinak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.