andulka01 A množstevní slevu uplatnit nemůžeš .....![]()
Chlpáči a iné
Hanka H verím, keď sme chovali vonkajších psov, dve padli za obeť, žiaľ, jedna vyslovene provokovala, ale už sme nestihli zasiahnuť. Boli sme pomalí, to bola ultra rýchlosť, bolo to strašné.
Hanka H
to fakt ne, no. Prý to ale asi bude od kocoura, na psa malý.
Venouš dostala atb, injekci na celých 14 dní, takže nebudou zapotřebí kočičí rolky a tak. Takže za mě super. Místní veterina je fajn, doktorka i sestra strašně milé a veselé.
Keď sa Niki odmieta fotiť, tak vám aspoň
ja posielam veľa pozdravov. Vonku je pre mňa stále zima, tak len šup urobiť piši a naspäť do teplého pelieška a nechať sa unášať predstavami o teplých jarných dňoch, to bude v záhrade čo objavovať.
milacka děkujeme ![]()
Ono je to někdy i obráceně. Naše rotvajlerka dostala nafackovano od kotete a od těch dob se koček bála. Pes jak tele, vzhled zabijáka a zdrhala pred mrnavym kotetem. Bady by se i kamaradil, ale kočka zasyci a on vycouva. ![]()
milacka Ta je tak roztomilá ![]()
milacka je nádherná, modelka ![]()
(nevím jak to napsat, aby to nevyznelo blbě a moc se omlouvám za nevyžádanou radu, ale začni ji prosím zvykat na manipulaci a úpravu drapků, má to i velký zdravotní vliv na pohybový aparát)
Krehutka ďakujem, čo sa týka pazúrikov, možno to robí fotka, ale ja jej ich už zastrihujem a to tak, aby sa jej nedotýkali podlahy. Pri bledej Emkeje to ľahšie, pri čiernej Niki musím dávať väčší pozor a pazúriky zastrihujem po milimetroch. Takže ak počujem ťukanie pazúrikov po podlahe, je čas skrátiť.
milacka tak to je super, jestli na tom pracujete
.
Krehutka snažím sa, samozrejme, že je ešte priestor na zdokonalenie, chce to prax.
milacka já jsem někde i viděla obrázek, ze je dobrý ty drápky takhle zkracovat po kousickach, ze ona se v nich zkracujou i ty žilky, než to smiknout jednou za čas

Protože už nemuzu ty jiný vlákna ani číst
, dam sem něco tuze roztomilyho (když zrovna 50x za den nerikam, ze se autickem jezdí po stole a po zemi a ne po psovi a neustále nehlidam, aby ji nic nestrkala do tlamy ani ji z ni nic nebrala a nesedala ji na zada)

to musi byt super, vyrustat takhle s pejskem
Potrefenáhusa tiež som to tak čítala, radšej po milimetroch a častejšie. S Nikou vtedy asi 4-mesačnou som išla do salóna a pani jej jeden pazúrik tak zastrihla, že jej tiekla krv a samozrejme, že bola hneď traumatizovaná. Tak som začala študovať a pazúriky strihám a brúsim sama. Keďže vonku behajú väčšinou po tráve, nemajú si ako obrusovať pazúriky samé. A mňa strihanie a brúsenie celkom baví.
Potrefenáhusa nádherné priateľstvo
, tiež som radšej v tomto vlákne.
milacka oni ty lehký pejskové si ty drápy prej moc nebrousí ani na asfaltu
Potrefenáhusa ňuňu
to je jako kdysi u nás! A mají to doteď, jsou to fakt velký parťačky.
ještě potrebujem nějakou čiči, která by byla ochotná se nechat trochu tejrat, Goliáš nastavuje kožich hodně nerad

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.