Karja no podle mě to svedi....ten olej bylo mučeni vsech zúčastněných, ta pipeta to vyřešila rychle
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa Tak já to hodim strejdovi googlovi ještě a pak se rozhodnu pro změnu medikace:-D
Hanka H ďakujem krásne![]()
milacka hrabanie orezavanie okopanie jahod a cely dvor do kopca. A nemame ani polovicu porobene
našťastie svalovicu nemám, zato kríže a krčná chrbtica sa ozvala. Jarné práce v záhrade dajú zabrať. Poznáme to, cítime to. Čím som staršia, tým viac.
No jestli je kočka z toho rozškrábaná, já bych neváhala, to je tak akorát dobrý na nějakou infekci, přeci jen v těch uších má ehm, exkrementy, k tomu otevřené rány
. S tou pipetou se jí rychle uleví, plus to bude nejspíš něco na vícero parazitů v jednom, samá výhoda. My jsme museli kocourovi ty uši čistit, měl to hodně zanesené, ale dělali jsme to jen pár dní, svrabi chcípli fakt rychle, něco jsme vyčistili my, něco veterina při kontrole a dočistil si to sám. Celá akce tak na týden.
dynda Hmm, já si myslím že jsem měla smůlu,že jsme k tomu veterináři šli zrovna v čas, kdy to měla jakžtakž dobrý....Že to měla první týden horsi pak se to samo nějak zlepšilo, pak zas blbý, tak jsme šli k veterináři po víkendu a zase jsme se trefili do toho okna pár dní kdy to měla lepší, tak nám dali nějakou lehčí léčbu.
Jakoby ta pipeta je účinnější v tom, že to jde hlouběji do toho ucha? Nebo chápu to správně? Tak tam asi vyrazím s oběma slečnama, no to bude prdel, malamala se boji velkejch psů.:-D
Pipeta ten svrab otráví. Dává se za krk, vstřebá se to do kočky, svrab se napije krve, kde už na něj čeká jed, si představuju. Takže svrabáci všichni chcípnou najednou a ty už pak jen čistíš, nebo si to i vyčistí kočka. Tím olejem to hlavně vyčistíš, ale určitě to není tak smrtící, jako pipeta. Proto se to má tím olejem dělat často, asi abys zasáhla každýho svraba do posledního. Ty pipety jsou různé, na vnější i vnitřní parazity a všechno se to kape za krk, je to systémové, ne přímo kontaktní (kontakt přípravku s parazitem tam není přímý).
Karja naše nájdené mačiatko malo ten svrab fakt hrozný, uši brutálne rozšrabané. Dostalo pipetu, veterinár jej to aj vyčistil a o týždeň sa to opakovalo, aby zahubil aj tie, čo sa vyliahli neskôr. A preventívne dostali pipetu aj všetky ostatné zvieratá v domácnosti.
Krásný pondělí přeje Adinka

Catherinne kuk![]()
Moje lásky![]()

milacka Na fotce to vypadá, že juniorka starší dorůstá? Jsou kouzelné!![]()
Hanka H Emka sa hrabe vždy dopredu
, je veľký papáč, už len pár centimetrov a budú s Nikuškou rovnako veľké. Neskutočne rýchlo rastie.
milacka boží ![]()
milacka Tie sú prekrásne
aké ladné pózy vedia vykúzliť, hotové fotomodelky![]()
milacka máš to jak jin-jang :)
Velká vzácnost je mít na jedný fotce (a v klidu). Zrzavej za Vencou strašně dolejzá, ona ho většinou vyhodí, ale teď je nějak klid
To, že jsou na stole, přehlížím jen kvůli tomu klidu
a těm pacinkám.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.