Chlpáči a iné
milacka te bych odpustila úplně všechno ![]()
Léčil jste někdo kočičí svrab? Byli jsme u veterináře, máme kapky, kapat jednou týdně, za tři týdny žádná velká změna, ona si to spíš asi i hodně rozdrbe vždy. Jako veterinar je to dobrej, to nemám pochyby,tak to asi je na delší čas?
konečně jaro 
mireva já teda nevím jestli je to ta stejná nemoc ale když měl kocourek v uších svrab tak se to vyléčilo celkovým odčervením
veterinář řekl a tak se taky stalo. Žádný lokální kapky na to nedostal jen tabletu
mireva jeden z našich kocourů svrab měl, úplně rozšiřované ucho, veterinář mu to něčím vytrel,pichnul atb a dal kapku proti roztočům a jiným potvoram.domu jsme dostali jen nějakou dezinfekcí na ránu a límec.ja koupila eukalyptové kapky, což vet schválil.uz nevím jak dlouho jsme léčili ale po dvou týdnech když měl jít na kontrolu zdrhnul i s límcem, vrátil se za týden , opět jsme kapali, kontrola asi po měsíci a dobrý.
Vlm
dočkali sme sa.
Plán na deštivou sobotu...

Tana1112krasny plán ![]()
Hladaj kočku

Janulik03 môže ti okná umývať, kde nedočiahneš![]()
Moje blšky ako veľké kamošky. Rodilo sa to pomaly, ale dočkala som sa.
milacka okna su od nich ocapkane skor ![]()
Tie tvoje krasky ![]()
Janulik03 ja mám všetky okná neustále bodkované, ako sedia na parapete a opierajú si tie vlhké čumáčiky o sklo ![]()
Ked je slnko, treba byt dnu .

Když je v posteli volno ![]()

Catherinne zlatíčko ![]()
Třeba poradíte. Poslední měsíce se naše kočka nějak zagresivnila a sekne děti i bez nějakého většího podnětu (a to dřív si nechala dost líbit a furt si spolu hrály). My jsme se rozhodli ji ještě letos nechat koťata, což byla asi chyba, takže možná je agresivní i proto, teď nedavno se tady objevoval kocour takže to časově souhlasí s obdobím jejího začátku agrese, ale taky to může být prostě jen náhoda. Nicméně na kastraci, která by ji třeba zklidnila si tak dlouho počkáme. Tak mě mimo jiné napadlo jestli by nepomohlo ji třeba nechávat ostříhat drápky že by je třeba neměla tak ostre nebo tak??? Já se je snažím furt oddělovat, kočku nepoustim do domu, ale nejde tomu zamezit pořád a hlavně moji rodiče to furt nějak zcela neakceptují..... No to je prekerka! Jako tu kastraci si hodně vyčítám no, že jsme ji měli nechat už letos. Teď jsme tady kvůli tomu doma akorát tak na nože.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.