Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 29. července 2022 17:05

Krehutka kontrolu na vodu nenatrénujeme, my jí někdy musíme při výšlapu pustit i do těch kaluží, aby se ochladila, jinak by nedošla  nejdou všechny trasy naplánovat kolem zurčících čistých bystřin a ona to bahno vždycky tak elegantně sklepe, že do auta je čistá a doma jí jen spláchnu čistou vodou  ale kontrolu na jídlo, to trénujeme venku 3 roky

každopádně já to už vyperu v normálním prášku, já jsem na to používala asi dost slaboty. Díky všem za zkušenosti!
Přihodím jednu houbařku:

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 29. července 2022 19:06

Zu Jéj, už som dávno nevidela tohto mileného psíka.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 30. července 2022 05:03

Zu a našli?
trnce obojek taky smrdí strašně, čas od času to vyperu s psima dekama, ty teda peru natvrdo na 90 a ještě k tomu leju dezinfekci na prani, jinak to smrdí i vyprany, ty vodní psi jsou v tomhle fakt brutus! 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 30. července 2022 05:07

My včera potkali tohle družstvo, dvě lajky a jejich kočičáka, chodí pry s nimi denně, nebál se ani Trnky, jen štěně tam pak dělalo trochu chaos, tak se radši běžel schovat

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 30. července 2022 08:10

Potrefenáhusa ani ťuk, jen první ostružiny. Ale od půlnoci prší, takže příští víkend zase vyrazíme na kotrče :)

Družstvo výborný, lajky a jejich kočička  nám tuhle odvážně šel stejnej mourek naproti, Týna z toho byla tak překvapená, že si ho všimla až když byl skoro u nás. 

Offline mirajo
2664 příspěvků moje polička 31. července 2022 20:22

Novy mimino do domu nebo spis do bytu, Joy. S puvodni obyvatelkou na sebe asi 3 dny sycely, uz vladne mir, obcas i spolecna hra. Tady jeste v dobe, kdy byla u mamy a s brachou /bratri byli 4/. 

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 31. července 2022 20:25

mirajo Krásnato je ruská modrá? Niekto tu takú má, je úplne ako naša Baška, uplne ako cez kopirák, aj tie dlhé ušká, pásiky na chvoste, keď bola mimino, vyzerala presne ako tie na spodnej fotke.

Offline mirajo
2664 příspěvků moje polička 31. července 2022 20:30

DaridariKartouzska. Jsme z ni vsichni nadseny. Mame 7-letou ragdollku, ty jsou taky uplne bozi, az na ty chlupy uplne vsude! Meli jsme dve, jedna umrela asi pred 3/4 rokem, nejspis na FIP. 

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 31. července 2022 20:40

mirajo Kartúzska a ruská modrá sú dosť podobné plemená. My máme okrem nej aj Birmu posvätnú, to je zase plemeno veľmi podobné Ragdoll. No a s tými chlpmi je to bohužiaľ fakt hrôza, čierne veci som už radsej prestala kupovať a nosiť

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 31. července 2022 20:42

mirajo moc nununu kocicka

chlupy z main jsou taky moc hrozny, kazdej den nasbiram na novou kocku

Offline mirajo
2664 příspěvků moje polička 31. července 2022 21:07

moora Myvali nebo ragdoli svetr by nebyl spatnej, nebo aspon bederni pas na zadicka

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 31. července 2022 22:15

Daridari Baška po lásce pana Wolodyjowského??

mirajo nádherná je

Ty chlupy z birmy potvrzuju, je to příšerné!

Mimochodem.. dnes jsem dostala už 10. slepýše.. vypuštěn zpět.

Offline mirajo
2664 příspěvků moje polička 31. července 2022 22:24

Dadoo Pro mě jsou kočky velký překvapení. Nikdy jsem je nechtěla, spíš psa, ale ne do bytu...a čert vem černý šaty a chlupy, hezky mi s nima je! 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 31. července 2022 22:27
Reakce na mirajo:

Dadoo Pro mě jsou kočky velký překvapení. Nikdy jsem je nechtěla, spíš psa​

ňuňuňu

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 31. července 2022 22:28
Reakce na Dadoo:

Mimochodem.. dnes jsem dostala už 10. slepýše.. vypuštěn zpět.

a pak že bys nezvládla nějakýho chlapa

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 06:07

Dadoo To si uhádla celkom presne, ako dieťa a puberťačka som to neskutočne "žrala"

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 07:57

Daridari a víš, že si na ty filmy často vzpomenu? Strašně ráda bych je viděla znovu.

Každé léto v tv točí dokola pořád stejně strare sra.ky, pár filmu dávají snad 3x co roka, ale je tolik filmů, na které vzpomínám a tak ráda bych je znovu viděla..

viktorka_od splavu půjdou-li snadno vyhodit do travy, sem s nima

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 13:32

Dadoo A veru si ho asi aj vyhľadám a pozriem, minimálne na počesť mojej Bašky

Boli to vtedy skvelé filmy, som zvedavá, ako ho budem vnímať teraz, predsa len, v 10 či 14 tich rokoch som to vnímala inou optikou

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 15:13

Orlando. Divoky kote, momentalne nekde v baraku, navazat kontakt se moc nedari, boji se. Kdyz ho nazenu do kouta nebo chytim, tak zere, ale po 3 dnech zadny pokrok. Bude venkovni, az si zvykne a vykrmi se. Nejaky rady prosim? 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 01. srpna 2022 15:16

nech ho doma a dej mu čas. žrádlo na běžně přístupný místo, taky záchůdek. naše bonsaicat kempovala 3 týdny pod postelí, žrát chodila v noci