moora díky. záchody má dva, nahoře a dole, to pochopilo hned, naštěstí:) někde jsem četla, že krmit osobně, at si spojí člověka a jídlo - no ale je to drastický. Takže spíš nechat bejt, jo?
Chlpáči a iné
mitford sister Je krásne to mača, ale má vyslovene strach v očiach. Pomôže asi jedine obrovská trpezlivosť, prihovárať sa mu, dávať mu papať a dobroty, začať sa s ním nenásilne hrať, najlepšie na takej dlhej udičke, nech si to naháňa. Fakt vyzerá veľmi vyplašene, daj tomu iba čas.
mitford sister nechat být, dodávat dobré žrádlo a klid. K ničemu nenutit, to kočky prostě neumí. Když vše půjde dobře, kotě přijde samo.
mitford sister hlavne nechytat nasilim![]()
mirajo To je krásný. Já ty koťátka strašně miluju. Hned bych brala další
.
U nás jsou ale zázrak dva, v to jsem ani nedoufala. Jen u nich ten kotěcí věk rychle utíká. Vigoušek má rok a má 9,5 kg. Daki už měla dva a má 7,5. Takže včera, když skákali oba na škrabadle, tak jsem myslela, že nám spadne barák
.
A včera dostali dárek....to nás fakt pobavilo, protože Vigo to má jak pyžamo
. Z jedné strany hlava, z druhé ocas.

viktorka_od splavu no dobře, já už toho chudáka přestanu nahánět :))
Renusatko To je super! Když jsme koupili tunel, tak byly kočky taky nadšený, legrační bylo, když vystrčily hlavu tou dírou uprostřed, to byly jak tankisti.
No, skoro 10 kg, to je kusanec, nemáš fotku bez tunelu :-) ?
Ono to na fotkách moc nevynikne

Renusatko ježiš ten má packy jak malej vlčák
A jak se na druhé fotce tváří nasupeně ![]()
![]()
A za ten ocas by se nemusel stydět ani mravenečník ![]()
A dám i naši holku. Ta se nerada fotí, tak moc fotek nemá.
Renusatko je vidět, že je to slečna, je taková úhledná ![]()
Krásný jsou oba ![]()
Renusatko Aká dáma! ![]()
![]()
SunEclipse Ona má takovej milejší výraz, ale přitom je to holka chytrá a mazaná. Ta ví úplně o všem, co se doma děje. Jak něco dělám s masem, tak už tam stojí. Kocour je takovej moula, ale vypadá skoro nebezpečně. Ten nikdy neví, proč se někde čeká, proč se něco loví. My mu říkáme čumin, protože pořád někde stojí a jen kouká
.
Renusatko hele, ale to je presny. Kocka ma radary furt nastrazeny, co kdyby ji neco uniklo? Clovek neni bez dozoru ani na zachode. Kocour je takovej hodnej trouba, co na nem muzes stipat drivi.
kdyz byli mali, hrali na honenou. Kocka zmizla pod posteli a kocour za ni shora cucel, kam jako zmizla? A kocka pod tou posteli probehla a skocila mu z druhy strany na zada. A kocour furt cumel pod postel...
Renusatko No, jsou krásný oba!! Vigo je jak dravá šelma, takovej rys /s megaocasem :-) / a Daki má barvu a hřívu jako lev.
Renusatko musíš je fotit s krabičkou od sirek ![]()
Renusatko Ty jsou krásný!
Nesmím ukázat mladší dceři, ta pořád chtěla mainku![]()
Naše ragdollka má přes 5 kilo a připadá nám vedle kotěte jako obryně.
mitford sister taky se přimlouvám za klid, plnou misku a čas
mirajo
to je kožíšek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.