Kdo nezná doporučuju pravidelné dávky roztomilosti na tw UkrARMY cats & dogs
Chlpáči a iné
Sweet Potato docitam tohle vlakno az ted, je mi to lito. Snad na vas CDK bude pamatovat nejakym peknym kouskem!
Kokoska Děkuju. CDK musí počkat, dokud nebude jisté, že jsme virůprostí.
Irbisovi v ústecký zoo jsme se moc moc libili!!!

Potrefenáhusa hm, proč jen mi napadlo, že bych asi měla umýt okna? ![]()
SunEclipse naše kočky na nich delaj podobny věci ...
Potrefenáhusa očividně by šel nejraději s vámi domů ![]()
Jen jsem se přišel zeptat, spíš ještě? (6:15)

Tak koryšátko má nádor na mléčné liště, od poslední návštěvy veteriny v listopadu zhubla 3kg, vet prohlásil že v jejích 12,5 by z lekařského hlediska operoval, ale z lidského už by ji netrápil. Každopádně nám ani nemůže zaručit, že se po případné operaci nevyjeví nějaký problém jinde, třeba v rámci metastáz...Dal jí cca rok.
rasaNori to je mi moc líto. Jak jste se rozhodli vy?
Krehutka zatím nijak. Doma jsme se před návštěvou veta bavili o tom, že ji další operací nechceme trápit, ale takhle definitivně řečené je to jaksi jiné...
rasaNori chápu. Držím pěsti ![]()
rasaNori achjo, mrzi me to:(
Potrefenáhusa ty kocky jsou nadherne... a ten modry kousek mi hodne pripomina naseho kocoura, meli jsme ho od nejakych znamych znamych plus minus z vasich koncin, tak si rikam, jestli ten super rod jeste pokracuje...
rasaNori To je mi moc líto ![]()
rasaNori to je mi lito, ale rok je skvělý skóre, i 13,5 roku. Ta operace je strašná věc, bere se celá mléčná lišta a pak i druhá
rasaNori to mě mrzí ❤️
Edit z důvodu uvědomnění, že máte asi fenku, ne kočku
Prognóza 1 rok není úplně málo. Zároveň bez histologie těžko říct, co to je za raka. Ať už se rozhodnete jakkoli, držím vám pěsti a sílu.
Potrefenáhusa ona má už odooperovanou levou přední část te listy, tohle se ji udělalo na zadní prave. U nás se to operuje po ctvrtinach, prave že pro zvíře to je opravdu zahul.
Tam měla kdysi taky nádor, histologie dopadla tenkrát dobře. Včera v noci jsem koukala jak jsou na tom její sourozenci, z vrhu žije už jediná.
Fakt nevím jak to rozhodnout, ona má i velké problémy se zadníma nohama, podle mě je to nějaká forma osteochondrozy, přestává slyšet, ale zároveň žere, hraje si, jak zhubla tak se docela i rozhýbat, ale teda nad mínus 3 kg jsme zvedli obočí všichni, to je 1/9 váhy psa![]()
rasaNori rodiče měli střední pudlinku, taky se jí to objevilo takhle ve vysokém věku, a nechali jí tu lištu odoperovat... fence se po operaci viditelně ulevilo, omládla, ožila... prodloužilo jí to život skoro o dva roky... pak začala mít problémy s plotýnkama, to myslím mohly být metastáze v páteři, a nechali ji uspat... jsou to těžká rozhodnutí...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.