Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 15. února 2023 18:00

moora No prej by mu to nahore toho volatka narizli a trosku sesili, takze relativne trvaly reseni, ale asi by to slo zase roztahat. Ono je taky mozny, ze se proste jen preziral...zatim jsme se dohodli, ze pockame, za jak dlouho se to zas zvetsi a pak uvidime. Zaroven davame min zrni a na dne podlahy ma prazdno. Ono mu to asi vadilo dost, vazila jsem ho nez jsme jeli na veterinu, to mel 40g, po navratu mel 30g a o moc lip se mu pohybovalo i litalo. Nebyl vylozene apatickej predtim, ale vypadalo to, ze se mu tim odsatim dost ulevilo.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 17. února 2023 10:09

711990 to je miláček ať je brzy v pořádku

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 17. února 2023 11:01

711990 Ten je roztomilej! Snad bude brzo v pořádku.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. února 2023 11:34

Fascinujou mě lidi s jedním malým psem, když se zastavej a davaj mi prednost, ať jdeme my, jestli jako jim přijde, ze hlubokej kocar, batole a skoro 30 kg pes jsou snaz ukocirovatelný?

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. února 2023 11:37

Mimicici byla včera na očkováni a už má 2 kila (tempem, jakým zere, z ni bude za chvíli druhá Godzilla)

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. února 2023 11:38

711990 darwinovi přejeme brzké vyřešení trablů s volatkem

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 17. února 2023 12:38

Potrefenáhusa

Já jsem v úterý slyšela na zahradě mňoukání, ale žádnou kočku jsem neviděla. Pak jsem si šla do chodbičky, přes kterou chodíme na zahradu, pro jídlo, a snad hned za dveřmi mňoukání. Tak opatrně otevírám a zjišťuju, že muž zapomněl zamknout, takže jsme celou noc a celý další den až do večera měli odemčeno ...

Kočka samozřejmě nikde. Takže jsem aspoň zamkla :-D

Ale mrzí, že nevím, co to bylo za kočku (ale třeba ještě přijde)

Online Friga
2154 příspěvků moje polička 18. února 2023 17:41

Mam dotaz. Na zacatku ledna jsme se prestehovali do domu, ktery jsme koupili od tchanu. Friga tu casto byla na hlidani, kdyz jsme nekde byli, nebo jen tak na navsteve, takze dum dobre zna. Zaroven je dum asi 1 km od predchoziho bydliste. Zpocatku byla ocividne hodne zmatena a nervozni, co se to stalo. Ted uz vypada, ze si zvykla. Ale pri prochazkach se vyhyba nekterym mistum, na ktera predtim chodila rada. Proste tahne jinym smerem a upenlive se kouka, abychom tam nesli. Boji se rachejtli a i v minulych letech se zhruba tyden, deset dni po Novem roce vyhybala nekterym mistum. Ale ted je uz po pulce unora a ona se nejspis porad boji. Nemate nekdo napad, jak to resit? Kdyz na tom trvam, tak me nasleduje i na mista, kam nechce, ale nevypada to, ze by to melo efekt, priste tam nechce znova. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 18. února 2023 20:04

Friga to asi těžko říct bez bližší znalosti. Může to být "jen" přeplněný stresový kyblíček, který ji dělá senzitivnější, nebo nějaká špatná zkušenost na tom místě, nebo se tam v prostředí změnilo něco, co ty nevnímáš ale ona ano. Pokusně bych někde na hranici, kde se ještě cítí komfortně zkusila rozsypat pamlsky a nechala jí to vyčmuchat a pozorovala u toho, jak se "tváří", jestli je uvolněná a ok nebo ztuhlá, ve stresu. Zkusila bych pár her, které má ráda, jestli se třeba neuvolní a nepůjde ideálně sama. Za každý krok a posun směrem k místu chválit a odmeňovat třeba odhozením pamlsku za ní (odměnou je i odchod z nekomfortní situace). Každopádně pokud je možnost chodit dočasně jinudy, nelámala bych to přes koleno.

A ideálně kontaktovat Markétu Rybářovou z psinebojsove.cz/, dělá i online konzultace, určitě pomůže odborněji. 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 19. února 2023 10:17

Konečně zase můžu nahrávat fotky, tak vám to tady trochu zaplevelim. Briketa bude mít pět měsíců. S Dášou se sžila docela brzy, spíš se bála Dáša jí. Je strašně žravá, musíme ji hlídat, když dáváme kapsicku. Vdechne to rychlostí blesku, vrčí a hned se hrne k Dasencine misce. Nejvíc miluje mě, na gauči mi věčně spava na prsou. V noci spí pod postelí.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. února 2023 10:20

tv krásná

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 19. února 2023 10:48

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 19. února 2023 11:04

Online Friga
2154 příspěvků moje polička 19. února 2023 12:25

Krehutka diky za odpoved. Asi to nebudu lamat pres koleno. Ona se vyhyva celym oblastem, coz nekdy dela z prochazky ponekud slozite na vymysleni. Ja ji motivuju pamlskama, ona me nasleduje, ale nadsene se netvari. Kdyz ujdeme kousek, tak vetsinou normalne jde, i si zacmucha, ale pri dalsi odbocce smerem domu to zacne odznova. Ja ji nechci nutit, ale je tezke vymyslet prochazku na aspon hodinu a pul. 

Offline Daridari
1131 příspěvků moje polička 19. února 2023 13:13

tv Krásna rodinkaja mám slabosť na čierne cicušky, od mala sa mi páčili a paradox je, že z mojich troch ani jedna čierna nie je.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 20. února 2023 07:54

tv nádherná

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 20. února 2023 09:02

tv Krásné miciny! 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 21. února 2023 03:23

Svět je spravedlivej!

Online Miru
16826 příspěvků moje polička 21. února 2023 05:29
Offline Magráta