Krehutka Ještě ne. Myslela jsem, že je místní, tak jsem to hodila na obecní fb, ale asi není. Když jsem se dívala, tak už je to v různých psích skupinách nasdílené. Toho psího detektiva ještě musím zkontrolovat.
Chlpáči a iné
brrr nemá čip? Nejde to nějak zjistit?
Kokoska Už je zpátky doma. Nakonec pomohla fotka ve whatsappové skupině páté třídy místní ZŠ. Jedna maminka psici identifikovala, mají hospodu a pán tam občas chodí na výlet. Ten inzerát tady koloval, ale pejsek je ze vzdálenější vesnice, navíc v jiném okrese. Prý ji včera hledali až do noci.
brrr happy end! ![]()
moora Mamka s ní dokonce odpoledne obcházela na vodítku celou vesnici, jestli pes nepozná, kde bydlí ![]()
Jo, dobře to dopadlo, jenom kluci budou smutní, už ji vymýšleli jméno.
brrr to je dobře.
Renusatko Nádherná dvojka![]()
Kokoska Ale ne ![]()
Se zpožděním

Dnes je Otíkovi 8 ![]()

Magráta všechno nejlepší a hodně zdraví hlavně ![]()
Magráta gratulace
černobílý jsou prostě boží
Otík děkuje :-)
Smečka stárne, Viki je asi 10, Matýskovi bude 9, Daníkovi bude 6
U nás konečně zavládla láska, začali se hledat a spát spolu. Naštěstí oni jsou fakt buchty a těžký, takže žádné akrobatické kousky neprovozují. Kočka neleze ani na linku, kocour občas jo, ale jen v nepřitomnosti, když nikdo neni doma.
Tohle úplně vidím jako velkej fotoobraz v obýváku!
notna No, byli jsme rádi, že to dobře dopadlo. Třetího psa bychom asi aktualně nechtěli. Hlavně byla docela malá, takže by podlezla pod plotem i z kotce. Proto taky musela být u nás na zahradě přivázaná.
Magráta všechno nejlepší přejeme! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.