Krehutka no asi lepidlo funguje
, nádherná fotka![]()
Chlpáči a iné
Krehutka Ona se časem lehce zpomalí. Tak nějak cca v 7 letech? :-]]
Gatita Sweet Potato Tak strejda má ta první koťata. Mají pár dní, jedno je černé, zřejmě s nějakýma bílýma vylepšeníma po těle, a druhé je šedočerné, ale to se může lecjak ještě vybarvit do tmava či světla. Vím, že Gatita psala o kočkach až na leto, tak toto pro ni bude asi irelevantní zpráva teď. Ségry kočka se nakonec stihla vykastrovat, takže koťata budou jen z toho základního ,,chovu,,:-D. Ta si teda pospíšila, na březen.
Karja Napíšu SZ nebo WA, ať tu neplevelíme.
Sweet Potato Ano, jiste, toto bylo jen oznámení, že se snad dá s něčím počítat:-D.
Tohle stvoření mě dneska tak vyděsilo... My snad už rok nemáme měsíc bez návštěvy veteriny
A to se jen trochu napásla trávy. Jsem zvědavá, kdy jí bude líp...
Friga Frigu radi vidíme! ![]()
![]()
![]()
Asi by to chtělo ještě jeden hrnek! 
Zu čímpak tě trápí?
Krehutka ale trápí jí bříško, k smrti mě včera ráno vyděsila, měla křeče v břiše a vypadalo to spíš na epileptickej záchvat a nemohli jsme se dostat na veterinu. Na třech byla odpověď za týden, na čtvrtou už jsme jeli osobně, že se zkusíme domluvit na čekání...
Potrefenáhusa doufám, že už máš další hrnek objednanej ![]()
Zu chudák malá
. Teda spíš chudák obě, ty psí bolístky jsou strašnej stres.
A bříškové problémy teď vidím skoro všude kolem nás. My to řešíme už několik měsíců, snažila jsem se vařenou dietu (králík denně
)a
stejně jsme skončily s Anallergenic granulama a jedeme od začátku.
Krehutka to je taky vtipný, ona je právě na hypoalergenní stravě už rok a půl (ale alergie se projevuje v uších, naposledy tedy na packách), do toho dostává cytopoint, protože je alergická ještě na pyly a roztoče a rozhodí si trávení pár stébly trávy
ježiš, vařenej králik denně zní teda hustě. A u vás je to alergie nebo něco jiného?
Zu a delali jste ten rozbor na alergie nebo jak jste na to prisli? ja se obavam, ze nas ma taky tu alergii na pyly nebo nejake travy, protoze pres zimu je klid a ted si zase zacina strasne lizat tlapky, az si tam vylize diry (a usi ma takove suche vevnitr)
ten cytopoint pomaha?
baltik jojo, dělali jí krevní testy na ty nepotravní alergie - roztoči, pyly, plísně a hmyz. Pokud mohu soudit, tak pomáhá, nám do toho hrozně hází vidle ta potravní, ve chvíli, kdy něco sezobne na cvičáku z trávy, hned má reakci a člověk nepozná, jestli vyprchal cytopoint nebo jestli sežrala něco, co vadilo.
(Nenecháváme jí to jíst svévolně, jsou to vypadaný nebo rozházený pamlsky, a naše je hrozná žravka, zobe i při průběhu parkurem
)
Zu jojo, chapu, diky za odpoved
baltik hledejte nějakou veterinu, kde mají dermatologa. Na naší obvyklou veterinu nedám dopustit, ale rok jsme "léčili" za dost peněz a antibiotikama úplně něco jinýho.
(Nenecháváme jí to jíst svévolně, jsou to vypadaný nebo rozházený pamlsky, a naše je hrozná žravka, zobe i při průběhu parkurem
)
Haha, mně na minulé lekci Hoopers začala fenu prokrmovat paní, co si přišla prohlédnout trať. Byla hrozně překvapená, když jsem zvýšila hlas a vysvětlovala jí, proč to není dobré dělat obecně a v našem případě specificky. Jako WTF ![]()
Zu no u nás naštěstí není kožní problém, ale zažívací. Táhne se to už od loňska. Krmila jsem barfem, pak suchým barfem (protože jsme dost cestovali a s masem by byl problém) no a už se mi nepovedlo ji převést zpět na syrové maso. Takže u nás zánět střeva a potenciální potravinová intolerance, těžko říct co bylo dřív a co je příčina a důsledek, ale v podstatě chronický průjem několikrát do týdne, no. Zkoušela jsem právě dietu monoprotein/monosacharid a zlepšilo se to, ale stejně občas střevo zazlobilo. Při přechodu na RC Anallergenic okamžité zlepšení, které trvá. Docela jsem se návratu ke granulím bránila (a to teď krmím peřím
), ale prostě ta výrazná pozitivní změna tam je. Jinak ten králík jí hodně chutnal, ale neneslo to úplně 100% výsledky a taky teda neskutečná náročnost časová a ekonomická.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.