Isca nejakej naháč, cinskej, mexickej, peruanskej?
Chlpáči a iné
Isca Čínskej chocholatej pes by to mohl být.
Isca to je určitě čínský chocholatý pes
Co nemáme Luďku, moc se nefoti. Briketa je po kastraci. Pořád becime po Ludankovi. Kdybychom aspoň věděli, co se s ní stalo...pořád si představuju, jak se trápila, kde umřela..![]()

tv
To jsme zrovna probírali včera doma. Nazadělaná siť na balkóně. Jsme sice v prvním patře, takže asi by nehrozilo velké zranění, i když nikdy nevíš. Jen jsem přesně přemýšlela o té ztrátě a o tvém trápení.
Děkuji za reakce.![]()

Máte prosím někdo bytovou kočičku a zároveň koženou sedačku? Zvažuji koupit sedačku a mám tři briťáky. Tak nevím, zda je to dobrý nápad.
Děkuji
Samart no jak bych ti to... neni to dobry napad
Samartmame dve potvory dnu aj von chodia ako chcu, viac su vonku. Ale ako male mi sedačku trochu posramotili. Tak ked su dnu, davam deku aby mali prijemne ležanie . ![]()

Mrchy ![]()
Janulik03 chci bejt tvoje kocka
moora myslíš? ![]()

zrovna dneska jsem si rikala, jestli to s naši sedackou vydrzim, než ji přestanou polejvat dzusem atd.děti, nebo to chce nejakej mezikus...kočky jsou víc doma než venku, ale zakuchat si sedacku maj obe jako takovej wellnes, malej hajzlik sedivej to i kouse zubama
@janulík díky, to jsem nechtěla úplně slyšet. Těšila jsem se, že se zbavím každotýdenního luxování sedačky.
Největší devastátor sedačky je nejmenší člen smečky

Samart najmenší?
oo taká krásna gulička. ![]()
Potrefenáhusa no bude teplo, pôjdu von. Bude mať sedačka oddych. No a deti to polievať budu možno až do puberty ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje