Na Mimičiči už se trenovalo dost, je čas pokročit k vetsim výzvám!

Na Mimičiči už se trenovalo dost, je čas pokročit k vetsim výzvám!

Marbuša Srst. To je velmi zajimave a jsem zvedava, jake budete mit zkusenosti. My se zrovna vracime ze psiho salonu, kde pani upravuje hlavne novofundlandy. A tri hodiny jen cesani a to me pani jeste chvalila, ze to nejhorsi jsem zvladla vycesat a ostrihat sama. A nas exemplar (ted 10m) je pry jeden z nejvetsich a rozhodne nejchlupatejsich, co kdy videla. Hlavne ten kozich je neco neskutecneho. No to mam radost. Ale Lancelot byl zlaticko, moc statecny.
Jos lancelot ![]()
tchan má obřího leonbergera, ten má ten kozich taky neuveritelnej, to je fakt kožešinový zvíře
Potrefenáhusa Jak davas fotky tak je uplne nadherny
. Leonci jsou fesaci. Pani zrovna dneska rikala, ze je taky cese a maji tu srst uzivatelsky prijemnejsi a maji min podsady. Ta srst fundlaku je dost naprd, hrozne se cucha, blbe schne...
Potrefenáhusa Trnka je kde? ![]()
Biely kvet tadyyy

Potrefenáhusa me vzdycky prekvapi, ze Trnka je relativne malej pejsek. A Goliasek je teda statecnej!
Kokoska to říká kazdej, kdo ji zná z fotek, možná ze cekaj všichni toho labradora? Mne malá nepřijde, ale labrador to není
Potrefenáhusa ty máš ty fotky fakt super ![]()
Potrefenáhusa jo, presne, clovek ceka labradora :)
Mne vždy Trnka pripomenie našu Tashu...

Biely kvet jsou si moc podobny ![]()
Biely kvet jé
a všichni tady ![]()
Potrefenáhusa Holky se moc mají, že vyrůstají v tak krásným zvířetníku
úplně boží fotky a teda Mimičiči je čím dál tím nádhernější.
Čistý ubrus vyžehlen a složen. 3,2,1...

Marbuša Tak práce je u nás asi silný slovo, ale chtěla jsem ho hodně kvůli jeho vztahu kvodě, takže bysme šli tím směrem. Ono teda taky nějaká voda se najde snáz než stádo ovcí nebo koz ( i když znám i lidi, co si kvůli bordeře pořídili stádo :-)
Zina lol, by mě zajímalo jaký názor na to mají ty ovce...jestli to není "tady se jedna nemůže ani v klidu napást, pořád ten otravnej pes buzeruje" ![]()
Jedna ešte rozospata Elzicka ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.