Potrefenáhusa to som nevedela. Sused ma vedla krizenca labrador a vlčiak a ten ma vonku vlastnú vaňu. ![]()
Chlpáči a iné

Janulik03 vana venku ale vůbec není stejná jako vana uvnitř prej, říkala naše pejsková ![]()
tv jé ![]()

tv To je skvělá surikata ![]()
tv Ta je skvělá
.
U nás začala přestavba. Škrabadlem. Musím říct, že o horní patro probíhají strašné boje, rvou se jako lvi a přitom by se tam vešli oba. Daki Viga fackuje, prská, no komedie. Ten zase rád šplhá, takže ji překvapuje, jak je bleskem nahoře. Sedačka přijde zítra.

tv Potrefenáhusa pomocníci ![]()
Renusatko mačací sen.
Potrefenáhusa Oni vanu nemají rádi vodní psi,co jinak vytřou kožichem každou louži. Teď řešíme u Cíďa nějaký exzém na krku, což obnáší namydlení celého krku, pak 15minutové čekání v koupelně a pak umytí, a nejsme moc oblíbení.
Pod to se můžu podepsat. Naše vodní slečinka jde do vany hodně nerada, venku louži obejde, ale napije se z ní.
#Kdybyste 3.6. nevěděli co dělat, přijďte na Vypich!
Koná se tam Psí den s Bleskem. Nádherná akce s obrovským programem pro milovníky psů.
Růženka byla nominována jako jedna z pěti pejsků na titul Psí Superhrdina. Volit budou účastníci akce lepením lajků na banner.
Tak kdybyste si chtěli užít den pro a se psy, přijďte se zúčastnit a podpořte Růžu ![]()
Rozhovor s Růžou na pódiu má být v 16,10 hod
Těšíme se!
Dadoo to je tak krásne. Akoby som jej uz like dala vopred. Drzim palce, nech je prvá, teším sa s vami ze si sa dokazala takto krásne venovať potrebným. Takych ľudí (a psov) moc nie je . Ste obe úžasné
Dadoo To je hezké! Ty s Růženkou chodíš někam do domova seniorů? Vím, že jsi psala, že si ji někdy bereš do školy. Mrzí mě, že nebudu v Praze, určitě bych šla.
Dadoo Krásný.
Dadoo 3.6 jsou závody, tak nemůžu, ale ta fotka je nádherná, čiší z ní radost babiček a dědečků. Přeju ať Růženka vyhraje, ale i kdyby ne, tak jste skvělý, obě dvě ![]()
![]()
Dadoo já jsem doteď vděčná ukrajinské sestre z LDN,že tam tchýni na noční vodila svého psa. Asi by dostali za uši obě, kdyby se to provalilo, ale za mě super a tchýně si to taky hodně pochvalovala.
Dadoo Růža je moc šikovná, že je takový kliďas.
Flati sice taky fungují jako psí pomahači, ale mám dojem že ten můj by je spíš ušlapal, olízal a nakonec jim ukradl brýle. Včera mě dost překvapil, když jsme potkali starou paní co si ho chtěla pohladit a vypustil té energie mnohem míň než obvykle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje