Karja Jj, davaj to u nás na veterine místo prubanu nebo limce
Chlpáči a iné
Sweet Potato čufty jsou heboučké!
Tak Čufty jsou bráchové a jsou negativní! ![]()
Karja
Sweet Potato super! ![]()
Sweet Potato uf a gratulujem k brachum!
Sweet Potato Ty jo, tak to budou zřejmě mega obří! Ty ségry strašně narostli, ale třeba se změnil otec, no ale podle vzhledu asi ne:-D. A změní Meduňka jméno? I když takovej Pan Meduňka, to přesně na takového obrovského kocoura sedí:-D
A na co všechno mohli být pozitivní?
Karja Medík
(takže Méďa asi)
Z krve lze zjistit FelV a FiV, to jsou ty tva nejhorší kočičí mory. Ten třetí, FiP, se zjistit nedá. Ale ten je trochu genetická loterie a tolik se nepřenáší.
Sweet PotatoNo to snad lepší, že jsem to nevěděla ani:-D. Ale tento rod je skutečně velmi kvalitní. Jsem zvědavá jaký budou povahove. Naše i ségry kočka jsou hrozně hravé, ale třeba to bude spíš pohlavím a kocourci budou pohodáři leniví;-)
Nechcete nekdo tohle skrabadlo? 3 vchody, uvnitr prolejzaci, nahore plosinka na ležení. Za odvoz

moora Teď ho asi užijeme. ![]()

Sweet Potato To jsou mazlíci, tak tohle ti ségři kocouři pak dělali celej život. Oni jenom leželi!
Sweet Potato A ten černej možná nebude úplně černej viď, možná bude trochu světlejší.
Jo, moje ségra mela zamluvenou jednu kočku, mourovatou. Asi je to kočka, ale nevím jistě. A teď dělá tlaky a není si úplně jsta,jestli ji chce...Neshanite někdo teď urgentně? Asi by si zasloužila lepší domov, když to tak vidím!
Karja Jo, někdo se mne ptal, jestli nemáte ještě jedno!
Zjistím, jestli to ještě platí.
Sweet Potato Tak OK, zeptej se. Vidíš že je to kvalita! Je to teda od jiné kočky, ta má první kotata. Ale to bude asi stejné bych řekla, stejné prostředí. Pak už půjde tato na kastraci, maminku Štovíka a Médi nechá "na chov", to se osvědčilo:-D. To kotě je teda takové mourovaté, ted je trochu do zrzava, říkají mu Zrzek, ale řekla bych, že to zmizí a bude to klasický mourek.
Karja Tak už sehnali jinde.

My šli tuhle kolem místa nálezu Mimičiči a zas tolik se nepotatila

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje