Karja Oni jak jsou dva, tak se tulí k sobě, takže na nás nejsou tak přisátí, jako býval Angrešt a jiní jedináčci. Ale my si je vymazlíme!
Musím běžet, Medík mi jde po tramínu!
Chlpáči a iné
Sweet Potato boží dvojka![]()
Sweet Potato Jsem na ně zvědavá, zatím vypadají i tak štíhle, jsem fakt zvědavá, jak se kluci vybarvěj.
Jinak hlásím další frigidní sezonu naší kočky, pobívali tu během jara asi dva kocouři a moc ji to nezaujalo teda.
Karja Držím palce, ať jí ta frigidita vydrží. ![]()
Jo tak určitě! Naše se tak taky zdála, teď za nama všude leze. Zrovna včera obdivovaly učitelky, že s námi chodí do školky ráno, ale moje nervy jako! Většinou si to šněruje po chodníku, ale nedá se na to spoléhat, takže ji raději snažíme zavírat doma, když jdeme ven...Teď večer jdeme spát a musíme ji zavřít k rodičům do spodního patra, ona jinak zaleze někam pod postel a dělá jakoby nic, aby nás ve tři ráno vzbudila, že se jde ven vyvenčit!
takhle s nama chodí i Mimičiči, taky až ke školce, kterou máme asi 600 m...no někdy ty odchody, kdy je potřeba zpucovat dvě stridave rvouci děti, psa, dotáhnout celej ten cirkus na kraj ulice, kdy se třikrát vracíme pro nějaký blby auto, aby se nakonec ozvalo mňau mňau mňau, počkejte na mě, já jdu s vama!!!!![]()
A naučila se odcházet a přicházet otevřeným oknem v kuchyni, máme pod nim naskladany dříví na zimu a doskoci

Potrefenáhusa Tvůj popis odchodů do školky mi připomněl tohle video - medvědice se snaží dostat přes silnici medvíďata a pořád se nemůže dopočítat ![]()
Jitka77 jo, to znám a je to přesný, ještě takový jedno, kde chudák tahá dvě přes plot...taky to nemaj snadný! ![]()
![]()
Dneska nám v chomutovský zoo očmuchával Trnečku Riza od martek01
![]()
A kde je foto, aha?!?!
holky, já su hrozně marná a nikoho nepoznávám ![]()
stejně, jak ne mě ve Varech mávala 711990
Potrefenáhusa Je úplně boží
, moc dobře, že u vás mohla zůstat.
Sweet Potato A sleduju, že máš nové mazlíky. Krásní kluci.
Archivářka To je pravda. Kamarádka má rodinný domek skoro ve středu Brna. Každou chvíli se jí tam přitoulá nějaké opuštěné kotě. Má jich asi 5 a všichni jsou strašně krásní.
Malvin Gratulace. U nás zítra bude mít Daki 3 roky. Strašně to letí.
Dnes sem můžu

Dnes jsme potkali krásnýho kozla ![]()

continuity ten je krásný ![]()
JankaM no a ten taky :-D
On je a hrozně milý a společenský, co se lidi týká. Teď si ho půjčuje půlka sídliště, protože má paničku po operaci kyčle a je s tím úplne v pohodě.
continuity ten je krasnej ![]()
Ebby slaví 14 narozeniny ![]()

Catherinne Veľká gratulácia kráske
nech Ti robí radosť čo najdlhšie![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje