skoro by se mi chtělo napsat, že nutně taky potřebuju koťátko, ale ne, nepotřebuju
Potrefenáhusa a to je paní matka? Mimičiči je boží.
skoro by se mi chtělo napsat, že nutně taky potřebuju koťátko, ale ne, nepotřebuju
Potrefenáhusa a to je paní matka? Mimičiči je boží.
andulka01 možná spis pan otec mi to přišlo, byl dost obrovskej
Mysleli jsme, že je to kutě, ale možná je to spíš dikobraz?

Potrefenáhusa taky bych řekla, ten nasranej ksicht se ale projeví až po letech, vis co. Mimičiči bude vypadat jako cizí tchýně
jednou
Sweet Potato tyjo ![]()
andulka01 no ona ten habitus Britky fakt ale nemá, tvarem je to obyc drobná kočka domácí
Potrefenáhusa ona bude dycky boží. Moje kočky teda proporce nabíraly až okolo druhého roku, ať briťák nebo miciny. Ale je fakt že kostra napoví.
Potrefenáhusa Ty jo, ještě že nemáte mimi chica! Ten je fakt mega, to by bylo jak živit další dítě!
Karja prosím te, ta malá kočička sežere víc než Godzilla, která má skoro 6 kilo
furt žerou, furt, do všeho vlezou, nezastaví se fakt před ničím, brambory, vlockova kaše....nic jim není svatý!!!!
Sweet Potato taky máme dikobraza! 

Duvod proc Friga musi byt na voditku i na zahrade :) ma 10 m dlouhe voditko privazane ke stromu

Sweet Potato Tak si představ, že máš zřejmě poslední potomky rodu:-(. Dneska mamka byla u strejdy a ta jejich kočka je nemocná, bohužel a jelikož už má svůj věk, už to veterinář nevidí. Když jsme tam byli my pro ta koťata, nic jsem na ni nepozorovala, jako byla taková linejsi, ale to jsme mysleli, že je vyřízena z těch koťat. A ségry kočku dnes přejelo auto, takže z toho jsou všichni špatní, neměli ji ani rok, byla to fakt miláček a ta jejich ulice vůbec není rušná, fakt hrozná smůla. Takže my se ještě nakonec budeme modlit, aby ta naše kočka Beník odfrigidněla a nějaká koťátka měla, protože tyhle kočky byly úplně senzační!
Karja Ale ne... A copak jí je? ![]()
Sweet Potato No hodně ztěžka dýchá, špatně chodí, ted se jí objevila i nějaká boulička, ale strašně rychle, když jsem byla pro ty kočky, nic ještě neměla. Naše kočka to taky jednou měla, ale rozhodně to nebylo tak rychlé, ještě jsme to nechali vyndat, ale moc to už stejně nepomohlo, o pár týdnů.
Vendelín už od dubna spinká v lese (a nejspíš i v jiných rodinách, domech, garážích...)
Kontrola!

Tak už nám to zase začalo.. ![]()
3/2023

Magráta jj, vrací se na jídlo, trošku se pomazlí, tráví se mnou večery na zahradě a tak. Možná dopoledne někde v bytě spí, ale jak je teplo, tak je venku furt, má několik oblíbených spacích míst v trávníku. A jinak vůbec netuším.
Dceřin kamarád se ujal kotěte - zmoklé zvíře vylovené zpod tramvaje. Centrální distribuce koček prostě přiděluje krásný zvířata!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.