Chlpáči a iné

Dnešní ranní, rostou jako z vody. A koťata mají psí pecovatelku![]()

rysamona To je krása, už teď jsou vrcholem roztomilosti, jak ty dvě tam spinkaj
. Těším se na další fotky!
Catherinne Tá Solensia je dobrá. My sme s tým začali v januári, vtedy účinok vydržal tak niečo vyše dvoch týždňov, ktoré nekríval , tak som zo začiatku chodila častejšie. Tým, že nemá žiadne nežiadúce účinky, je to možné aplikovať aj častejšie. No teraz chodíme po mesiaci a stále je v pohode, bez krívania. Dr navrhol tých prvých 6 po mesiaci prípadne podľa potreby a potom sa budeme snažiť predlžovať tie intervaly.
Určite odporúčam aj tú kĺbovú výživu vo forme pamlskov.
To je 60 ks, takže máš na 2 mesiace.
Daridari díky moc, na ty pamlsky se zítra zeptám, jestli by je v rámci cukrovky mohla. Něco za odměnu bychom potřebovali. ![]()
Catherinne Nie je vôbec za čo, budem cicuške držať palce, je to bojovníčka![]()
Daridari jo, občas jí říkáme ty náš starý veteráne ![]()
Dcera by nechala všechny čtyři což tedy ani náhodou. Mám tak předběžně zajištěné dvě a když to jinak nepůjde tak tedy necháme dvě doma.
No teď tedy řeším příkrm a stravu kočičí maminy . Ty čtyři koťata mi prostě přijde hodně na tu jednu drobnou kočičku. Tak možná budeme stříkačkou přikrmovat ![]()
Nějaký laskominky by to chtělo! Ale ono to fakt vysilující je, Saga od zřítelnice měla koťata třikrát (!!!) a po posledních normálně chrastila kostma, když jsem ji viděla tak jsem se teda dost naštvala! Dostali co proto... konečně ji chudáka nechali vykastrovat a chluběj se mi každým gramem co přibere.
O ty její koťata se tam lidi prali, i když se nesměj darovat, jen prodávat
Tady je to jinak, i mě se každou chvíli někdo ptá, jestli nechceme koťátko (než zjistí že máme psa
), u nás je asi koček nadbytek... no, dvě navíc ještě uživíte, co?
rysamona teda je to do blbejch dotazu spis, porad zkoumam, co to ma psice na krku, porad vidim hubici od vysavace..![]()
![]()
rysamona Přikrmujte hlavně kočku, je to jednodušší a měla by to pak zvládnout sama. Máte doma vitamínové pasty? Většině koček chutnají a i malé množství dodá hodně energie. Kupujeme Gimpet i pastu z dm.
rysamona chovatelé často krmí kočky kotěcíma granulema, jsou výživnější.
rysamona jak již výše, přikrmujte kočku, podstrojujte. Jestli ji chutná syrové maso, tak přidat na tučnějším, jestli je granulová a kapsičková, tak fakt ty kotěcí. Koťata budou v poho, když bude v poho kočka.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje