Chlpáči a iné

andulka01 dacansky look
Ale Venousovi to neubira na puvabu!
rysamona tak mourka a cernyho tam vidim, kdo byl bilej? ![]()

Rostou jako z vody, ale stejně hlavně chrní. ![]()
Dámy, děkuji za tipy na příkrmy kočičí mamině. Stačil víkend a už vypadá jako kočka a ne pytel kostí![]()
Ovšem po dnešní návštěvě DM se to pěkně prodražilo. Mám i míko a tu výživnou pastu atd.
Je to proste fesak, budou mu dva, tak zacina dospivat v poradneho chlapaka. 
Jos hohoho, dva roky? Tak to ešte zopár tych pubertalnych období vás čaká .
Je nádherný ![]()
Jos velkej fešák ![]()
Nám prisla zprava od sousedů o paní Chlupaté
doufám, ze na nej daji pozor, není to její první kotě, už to i dopadlo blbě (maj na pude kunu)

Potrefenáhusa paní chlupatá dovede kotě k vám ![]()
Pravdepodobny otec, ten mi teď pěkne pije krev, máme od nej oznackovanej celej sklep, je dost drzej

bublifuk toho se bojíme celou dobu od chvíle, kdy nám tu nosila před několika lety to předchozí kote a tvarila se, ze nám vybije všechny naše psy a kočky
Ale ona k nám teď chodí málo, co umrela pani černá, její mama, co si poslední leta života užila na našem gauci, už nechodi skoro vůbec
Potrefenáhusa to je krásný kotě! Chlupatý ![]()
andulka01 a mazlej ho (vidavam je z okna), tak snad nebude polodivoky jako pani Chlupata
ono ji je tak 15 nejmíň, já už to pustila ze zřetele, ale maj ještě jednu kočku asi 3/4 roční, tak jestli nezmenili svoji kastracni politiku, tak už se tesime, budem casem potrebovat ještě jedno :-)))
Jos chybí mi srovnání velikosti např s krabičkou od sirek ![]()
Jos jsem na Slapech a začínaji se sem sjíždět Newfoudlandi :D. Tuším, že zítra začíná záchranářský kurz..
Jos krasnej ![]()
Kolik váží takovej medvidek?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje