Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Jos
příspěvků moje polička 22. května 2024 19:55

Raduza Asi 70. Ale dela mi ted starosti, asi dva tydny odlehcuje jednu nohu a dnes uz to bylo opravdu vyrazne. V patek jdeme na veterinu, tak doufam, ze si jen neco natahl nebo ho boli zada. Bojim se dysplazie, sice rodice jsou v poradku a vyzivu jsme resili, nijak se nepretezuje...alw strasne rychle a moc vyrostl. 
bublifuk Nova Zivohost? Ano tam jsme taky jednou byli, klubova akce. My nejak uz nestihame, ale bylo to bozi

Offline Raduza
příspěvků moje polička 22. května 2024 20:43

Jos

Tak to moc držím palce.  

Tedy 70 kilo to.je kus psa. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 22. května 2024 22:46

Jos jojo. Je tu jeden černobílý a jestli jsem se nepřeslechla volají na něj/ na ni Bambino. U známých sousedi mají bišonka a taky je Bambino

To už jekus psa! Ať je noha v pořádku!

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 23. května 2024 20:46

Chico v novem byte. Zatimco ja lamentuju, jaka je to tragedie, ze namisto parket mam (hnusny) koberec, Chicovi to ocividne ani trochu nevadi:

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 24. května 2024 05:07

MP Marge todle nas pes delal na kazde navsteve nebo dovolene, kde byl koberec :) 

Offline rysamona
1100 příspěvků moje polička 24. května 2024 07:25

Tak u nás tragédie. Dvě koťátka úplně zmizely a jedno jsme našly mrtveale zustalo alespoň jedno. To teď spí u dcery v pokoji a má maximální péči. 

Offline Liesel
1652 příspěvků moje polička 24. května 2024 08:39

rysamona ale...a co na to kočka? 

Offline andulka01
12760 příspěvků moje polička 24. května 2024 09:24
Offline rysamona
1100 příspěvků moje polička 24. května 2024 10:17

Lieselteď už je klidnější. Ve středu když se to stalo tak je chuděrka všude hledala. Teď už dobrý, ona je normálně mazlivá ale co teď předvádí

A přiznám se, že mě to  slušně složilo. Dělaly radost prdelky. Tak aspoň že jedno zůstalo a dcera má slíbeno že Pantera(tak se jmenuje) nikomu nedáme a zůstane u nás. 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 24. května 2024 11:05

rysamona jezisico se mohlo stat

Offline RoSa
10061 příspěvků moje polička 24. května 2024 11:11

rysamona a jak mohly zmizet? ona chodí ven? odnesla je?

Offline andulka01
12760 příspěvků moje polička 24. května 2024 11:26

RoSa kamarádce takto kočka odnesla koťata dvakrát, prostě zmizely, kočka jakoby nic, ale měli to na kameře.

Offline Karja
44214 příspěvků moje polička 24. května 2024 11:37

RoSa andulka01 Ehm, nám jednou kočka kotata sama sežrala, ta první majová. Pardon, vím, že se to nečte hezky, prostě příroda. Odnášejí je často taky kocouři, ta první májová, ale samozřejmě jen ta malá čerstvě narozená.

Naše kočka letos opět odložila mateřství, a zas nic, zustává stále frigidní i přes hortu kocourů co se u nás zjara ochomýtali. 

Offline Karja
44214 příspěvků moje polička 24. května 2024 11:39

rysamona Určitě se letos ještě dočkáte a pokud nebudou v dostupnosti nějakých jiných šelem, viz ta kuna u sousedů potrefené husy atp. tak ty z druhého vrhu jsou už ze strany koček a kocourů v bezpečí, ty už neodnáší.

Offline rysamona
1100 příspěvků moje polička 24. května 2024 12:06

711990 RoSa My právě moc netušíme co se mohlo stát. Dcerka pustila domů fenečku. Potom usnula  a když přišla ke koťatům tak už bylo jedno mrtvé, druhé odnesla máma kočka k dceři do pokoje a dvě prostě nebyly. Dveře na terasu zavřené. Tak jestli to udělala fenka, to jedno, že zardousila. Ale kam zmizela ta druhá dvě fakt nevím. Všechno jsem prohledali. A kočka ven chodí, má ale opravdu malý perimetr, jen naši a sousedovic zahradu. 

Offline rysamona
1100 příspěvků moje polička 24. května 2024 12:10

Karjamy teda další koťátka už neplánujeme, Májinka půjde pod kudlu. i když já už měla na tři koťátka odběr, ale asi fakt už ne. 

S tím, že kočka odnese nebo sní, to jsem věděla. Takto jsem se to snažila vysvětlit i dcerce, která našla to mrtvé kotě. Už je s tím trochu smířená, ale v tu středu to bylo slušné psycho. Teď to zbývající kotě tak opečováva, že mám pocit, že bude mít pelech v její posteli i jako dospělák

Offline rysamona
1100 příspěvků moje polička 24. května 2024 12:12
Reakce na andulka01:

RoSa kamarádce takto kočka odnesla koťata dvakrát, prostě zmizely, kočka jakoby nic, ale měli to na kameře.

​Tak to čumím. Že by se tak kočka necítila v bezpečí? No možné je vše. Abychom se za dva měsíce ještě nedivily až je odnkud dotáhne

Offline Karja
44214 příspěvků moje polička 24. května 2024 12:30

rysamona Já myslím, že je nedotáhne, myslím, že ta kočka je odnese aby se jich právě zbavila, že cítí, že je bud neuživí a nebo právě u těch májováých to asi dělají proto, že chtějí zase za těma kocourama? Nám kočka teda kotata přesouvala, ale směrem dovnitř teda... do těch skříní

Offline Marbuša
1398 příspěvků moje polička 24. května 2024 12:39

Toskánské Apeniny, náš vodní pes se cítí víc horský. Do moře nevlezla, bo ty vlny ji chtěly určitě sežrat

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 24. května 2024 21:22

Marbuša To je lagoťák?