Chlpáči a iné
Potrefenáhusa Mimičiči vyzvedává? ![]()
Bylo to hezkých pět dní, Pascal se u nás cítil jako doma, ani nechtěl odejít, stál na zápraží a dělal na nás psí oči ![]()
A Šárka plakala a nechtěla přenechat vodítko páníčkovi.

Isca hlavně vyprovází ![]()
Mimičiči bodyguard ![]()
10!![]()

dzizisketa letí to, že? ![]()
dzizisketa gratulace ke kulatinám!
Ronýskovi bude 3.9. už třináct!!!
pečete narozeninový dorty? nemáte nějakej recept-návod?
uvažovala jsem o aspikovém (klouby
), nějaký maso, zeleninu...
Dneska jsem ji chytla v kožichu pět blech, pořád zdrhá, žere kočičince, valí se v kobylincích a vyžírá sousedům popelnice. Ale je boží!

brrr pěkná vejlupčice! ![]()
brrrv očiach vidim čertovinu ![]()
Nemáte někdo osvědčený tip proti blechám? Když je měla poprvé, měsíc a půl zpátky, dostala tabletku. Měli jsme pokoj, ale teď jsou zpátky. Vše vypráno, vysáto, psice vykoupaná v protibleším šampónu a ráno měla pokousané břicho.
brrr bravecto. Ale nevydrží úplně celou sezónu
Potrefenáhusa Ja si myslím, že zrovna tu konkrétně dostala na začátku prázdnin. Ta by snad měla ještě fungovat, ne? Aspoň doktorka říkala, že máme do zimy pokoj. A ono ne.
Potrefenáhusa to je nádherné žiť v takejto prírode a veselo si cupitať domov. U nás pri škôlke a škole hlavná cesta a samé auto.
brrr ještě otázka kterou tabletu měla. Teď má bravecto od začátku dubna a včera jsem našla klíště zaschlé, takže by měla tableta ještě fungovat. Dávám teda 2x do roka, právě kvůli blechám i klíšťatů aby to pokrylo celý rok.
Ale jeslti ty blechy už jsou zabydlený v boudě/pelechu, tak to bude asi větší boj. (Jakože se nemnoží na ní, ale někde bokem a jak ji kousnou tak umřou, ale kolem jich je pořád moc....)
Ještě jsem měla šampon Arpalit z obchodu, ale prý se to nemá moc kombinovat naráz, kdyby něco z toho mělo nežádoucí účinky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje