Tak tu nikto kočky a obávam sa že ani psov nikto dnu nepúšťa. Akože v okolí všade je o zvieratá postarané, ale vonku. Kotce, búdy, dvierka do garáží ano. Do domu nie
Chlpáči a iné
Janulik03 tady sousedi okolo maj taky venkovní i psy. Drasaj mě ale sousedi, kteří maj za plotem borderu, se kterou skoro vůbec nechodej ven a ten pes tam steka a steka, rano v 5, večer v 11..není skoro možný vyndat večer spici dite z auta
jako mám teochu máslo na hlavě, predtim jsme měli ustekanyho psa my, ale tenhle pes steka často několik hodin i v noci nebo nad ránem
Potrefenáhusa to je veru radosť
Vcerejsi veget u nas:

Na to, jak na sebe ze zacatku Chico s kocourem nevrazili, jsou ted jedna ruka!
Potrefenáhusa některý bohužel ne, V. se Z. se buď míjejí nebo perou. To je mi hodně líto, že si nesedlo, chtěla bych je mít pohromadě a v souladu. Ale už to neklapne.
andulka01 naše se taky perou a syčej na sebe, ale i se vítaj a mejou. Goliáš má na ty techtle metle Trnku :-)
Neshanel tu někdo nějaký koťata? Strejda má dvě čufty (pojmenování dle čuft od sweetpotatoe) zas. někdo mu odreknul a my máme taky už kočku zamluvenou jinde. Jsou černá a mourovatá, pohlaví nevím.
MP Marge super pohoda ![]()
Tak socializujeme zostra :)

štěně ale vypadá zpucovaný dokulata ![]()
tina čsv se tváří přísně ![]()
![]()
tina jezis stenatko vypada prekvapene![]()
tina malá vypadá dost vykuleně, ještě jak má ty modrý oči...
A to velký je teda krásný zvíře. Je to sarloos? (Nebo čsv?) No.. a má mrňouse u zadku ![]()
bublifuk csv Josifek;)
Ty modrý ociska budou po mamine - husky kříženej s australakem. Uvidíme, co z ní vyroste, zatím to vypadá na dablici![]()
tina a to jsem si četla rozdíly mezi čsv a sarloosem :)
Husky a australak, to bude nekonečná energie..
tina To je ten Josifek co jeho majitelka taky chodila sem?
Husky a australak, to se nudit nebudete, je krásná ![]()
Raduza nene, to je jinej Pepa;)
Asi se nám to kapku prodraží, dneska mi oddělala prakticky nový šaty
Naši mají 14letyho borderaka a zahryznuta mu byla už skoro všude. A přitom vypadá jak nevinatko...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje