A klasika, nevím se rozhodnout. Chovatelce na Slovensku zbylo jedno stěně, spojení co by se mi fakt líbilo, a zároveň jsme si na život bez psa dost rychle zvykli. Děti pořád prudi že by chtěli nového pejska, já bych ho potrebovala jako sůl v rámci pohybu, a muž vlastně taky. Ale na cestování a lyže, kola atd bychom jako rodina mohli na další 2 roky zapomenout. Tak váhám ![]()
Chlpáči a iné
rasaNori ty se máš... takový rozhodování je krásný ![]()
Tak dobrou volbu !
Janulik03 Kolik má Elzička?
Adinka oslaví za týden 16 narozeniny ![]()
Hodně zdraví především ![]()
![]()
Catherinne v aprili mala 11.
16 je fakt úctyhodný vek

Tak kočička. Mně přivede do hrobu, protože včera u nás bylo asi 7 děti se na ni podívat..dneska tu zvonila nějaká holka, s kterou se děti ani nekamarádí, už asi v 1 odpoledne. Sambo si ráno vyrobil hračku z provázku a půl hodiny ji tady tahal, a pak kočce připravil oběd -filet z čerstvého candáta, že prej nemůže jíst ty průmyslový žrádla furt. A vynesl ji záchod, když jsem byla na nakupu. Dávám smajlíka s bradou dolů!
Karja tak už u ní bydlíte ![]()
bublifuk jojo, hele ona byla den zalezla z technické místnosti a pak z té místnosti šla najednou spát na postel na peřiny? Jako my máme velký dům, je tu x možností kam jít, nechápu, jak mohla jít takhle na jisto!
Karjavíš co ale? Chybí tady k tomu obrazová dokumentace, cizí děti ti očumuji kočičku a my jsme co? Od macechy?
continuity Ty jo, já fotím málo i děti, natož kočky:D. Ale dávala jsem ji sem před dvěma stranama asi
Karja to jsem ti ji i chválila a myslím, že ji potřebuji zas. ![]()
Jako my máme velký dům, je tu x možností kam jít, nechápu, jak mohla jít takhle na jisto!
nemuzou za to , jsou tak vyrobeny
a este do kose s vypranym pradlem a na hromadku vyzehlenyho pradla.
moora i nevyzehleny muže bejt ![]()

Karjavíš co ale? Chybí tady k tomu obrazová dokumentace, cizí děti ti očumuji kočičku a my jsme co? Od macechy?
přesně!
Potrefenáhusa ty máš pochvalu! ![]()
Karja Pořídiš si krasavici, a pak se divíš, že ti ji chodí vočumovat :-).
Když se Karja kočky nedočkáme, přihodím psici

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje