Leonek u prarodičů bohužel nedal nejspíš ty páteční vedra, našli ho v sobotu dopoledne na zahradě. Bylo mu teprve 5 ![]()
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa ach jo to je hodne smutné ![]()
Potrefenáhusa ježišmarja, takovej mladej pejsek... ![]()
Potrefenáhusa ale nene ![]()
Potrefenáhusa co otrava?
RoSa asi spis nejakej infarkt/mrtvice
Potrefenáhusa to je hrozně smutné! Prosim tě a řekli jste to dětem? A pobraly to nějak?
Manuka řekli jsme jim to normálně, ze umřel a ze uz tam nikdy nebude, ale pro ne je to takový čistě imaginární, myslim, ze si to zatim neumí uplne představit ani pochopit, starsi je čerstvých 5 (tam uz občas nějaký záblesky jsou, ale na tohle se ani dál neptala, tak možná ještě časem)
PotrefenáhusaVíťa je asi o 14dnů mladší než tvoje starší dcerka a tak půl roku ho velmi zajímá téma smrti. Jenže úplně imaginárně, takže mu to nejde nijak vysvětlit.
Manuka ja si z tohoto veku uz ty svoje prvni úvahy o smrti zcela konkrétně vybavuju....ale oni zatim podle me vubec nechápou, jak moc definitivní to je
Potrefenáhusa no právě! Já si taky z dětství pamatuju jak jsem hloubala nad složitými věcmi a vyrobila jsem docela traumátka ![]()
Potrefenáhusa to je mi moc líto ![]()
Elzicka tiež tieto dni veľmi ťažko dýcha, držíme ju viacmenej dnu, ale celé popoludnie potom leží na terase keď už je tu tieň. Nechceme panikáriť, ale už sme to museli prebrať s vet. a je to ťažké ![]()
Potrefenáhusa to je hrozné, vždyť byl mladý ![]()
RoSa ehm toto nie, len tam už je problém, že už neudrží niekedy , nestihne sa vyvenčiť. Proste už je to hooodne náročné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje