Janulik03 ach jo... ![]()
já myslela na to dejchání, že by to mohlo pomoct - rozšiřuje to průdušky
Janulik03 ach jo... ![]()
já myslela na to dejchání, že by to mohlo pomoct - rozšiřuje to průdušky
RoSa spýtam sa na to vet zajtra
Janulik03 Ronny bere tu třístovku 2xdenně (taky dejchání, ale bronchitida chronická)... teď v tom horku se mu taky blbě dejchá, hůř než obvykle
Snížení dávky antidepresiv byla dobrá cesta. Áďa v noci spí, ale přes den ji i vidíme, komunikuje, je s námi, jí, proletí párkrát bytem a taky kouká na křečka. Zase je svět o něco růžovější ![]()

Catherinne tak to jsou dobre zpravy.
Catherinne skvělé zprávy ![]()
No jsou z toho pochopitelně úplně zdrceny (a my se dost bojíme, že tam novy leoní štěně bude co nevidět, muz už tam měl velmi netaktní proslov na téma věk prarodičů a velikost psa (jsme jediny, kdo se v případě potřeby muže postarat) a byl otcem svižně poslán do...e
)
Potrefenáhusa hele zejtra tu nemusí bejt ani mladej, věk bych neřešila
RoSa no ja jsem o tom tak premejslela, ze je ten leon pro ne vlastne idealni pes, nepotrebuje sport, ani dlouhy venceni, oni mají velkej pozemek, koně, kozu, uz nepracujou, porad je nekdo doma, je neustále ve společnosti, berou psa i nakupy... - malej aktivní pes by byl nakonec asi horsi volba
edit: taky tohle nebyl jejich prvni leon, chovaj mnoho a mnoho let
Catherinne Ale to je moc dobrá zpráva!
Ronýsek bude mít 3.září narozeniny... chtěla bych pro něj zas dort. Kdysi jsem psí dorty kupovala v psí cukrárně na Smíchově, ta už je dávno zrušená (bývali v paláci Austria), tak jsem poslední roky různě patlala sama...
Nemáte tip na nějakou dobrou psí cukrárnu? Buď prodejnu v centru, nebo eshop
... a nebo recept, že bych to zas splácala sama? ![]()
Adule aneb sluníčko prostě milujeme ![]()

Hezký světový den psů!

I kočičky je nejlepší přítel

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.