Janulik03 ta je nádherná. ![]()
![]()
Já myslím, že dvě štěňata si spolu budou chtít hrát a trochu vám porovnaji barák ![]()
Janulik03 ta je nádherná. ![]()
![]()
Já myslím, že dvě štěňata si spolu budou chtít hrát a trochu vám porovnaji barák ![]()
Raduza táto ho porovná aj sama, muž že k nej pustí mačky domov, tak to som zamietla zatiaľ ![]()
Nechcem tu mať z toho kolnicku na drevo. Zajtra príde malá Molly, tak na to sme zvedaví tiež.
Inak nerozumiem celkom situácii, vyzerá že ona by sa chcela zbaviť a on moc nie a ani nebol úplne oboznámený so situáciou, tak bude to ešte zaujímavé.
Janulik03
Dobrá volba
nevím teda, jak Elza, ale připrav se na to, že budeš pořád o "něco" zakopávat ![]()
Samantha tak dík ![]()
Janulik03 Hele, dvě šťeňátka by měly fakt být úplně ok, bez ohledu na pohlaví, jen jestli je tam velký velikostní rozdíl (mně vypadlo, co je ten druhý pejsek), tak bude třeba trochu dávat pozor, aby nebyl trpaslík nebyl nějak přihamtnut.
Kokoska toto by sa muselo odstrániť,
Nevyžádaný obranářství bych taky zamezovala hned od začátku, to fakt není vůbec k ničemu dobrý.
Zina toy pudel majú decká, to je fakt plyšák, momentálne 1,5kg![]()

Janulik03 Tak to budete muset trochu korigovat. Hele, a lagoťáček zůstává u vás, že jo?
Zina bože nie, teda myslím. Máme ju do nedele, sú to zložité pomery asi v tej rodine, tak uvidíme čo ďalej.
Muž už by ju chcel, vlastne asi aj ja, ale nie nasilu, hlavne otestovať vzťahy, lebo je tu ruch, tak aby to nebolo len ustekane torpedo, ale pes aký chceme sa by bola. Ale to tento víkend neriešim, aj keď už vie čo môže, teda pri mne isto, muž je slabší kus

Trošku vás tu tento víkend zahltim, nech si to aj vy užijete ![]()
Janulik03 Já ti úplně rozumím, my bysme ji tady na parfu samo všichni do party chtěly, ale je to velký a dlouhodobý rozhodnutí. Akorát teda 4 měsíce podle mě nemá ani náhodou, podle mě dospělý lagoťák je pes max do 20kg ( Samantha ?), to by ve 4 měsících nevypadala takhle. Ty chlupy matou a nemám je až tak nakoukaný, ale podle mě jí bude nejmíň půl roku, ne?
Janulik03 tyjo, už vidim ty béžový přehozy, až si to na ně přihasí z jezírka ![]()
RoSa jako to bude x ridgebackovi, co se max. nechá otřít vlhkou utěrkou, docela velká změna! Ale začla jsem si to díky Janulik03 teď trochu načítat, a prý italové jsou proti portugalcům o trochu menší sílenci na tu vodu. A v lese prý nemají vůbec zdrhat za zvěří, protože se soustředí jen na to hledání lanýžů :-D.
Zinaáno má pol roka
Zina muž mi opisovalil, ako ju ráno nechal lietať po dvore. Zbadala jazierko a že úplne bez rozmyslu rovná čiara tam. Našťastie je zamrznuté, inak by mal infarkt on a potom ja.
Zina dospělá lagotka by měla mít 22-23 kg
dospělý lagoťák by měl mít max 25 kg
Ben je asi štrejchnutej retrívrem
, poněvadž má aktuálně 27,5 kg ( ale o 7 cm víc v kouhoutku, než je standard)
RoSano, nedávno jsem z ložnice odstranila poslední béžovou věc (vlněný koberec)
v ložnici je si sice, když nejsem doma, zavřeno a večer je pes vykoupanej, ale stejně to nešlo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.