Karja no máme ich málo, záujemcov bolo veľa
Jestli sousedi nedají kočku kastrovat, tak budeš mít v podstatě neomezený zdroj ![]()
Karja no máme ich málo, záujemcov bolo veľa
Jestli sousedi nedají kočku kastrovat, tak budeš mít v podstatě neomezený zdroj ![]()
Zahajili jsme krmnou sezonu, zakoupeno 20kg slunecnice a 50 lojovych kouli (bez siťky), jsem zvedava, jak dlouho to zobakum vydrzi. Trvalo asi 15 minut, nez si krmitek vsimli, od te doby se cpou jak kdyby posledni mouchu chytili zacatem leta. Lonskeho.
Kokoska my taky a diky tomu jsme mohli asi po pul roce spatřit znovu dceru paní Chlupatý, nejdřív na střeše a pak na našem stromě
(krmítko je zavěšený ve vejsce a prostoru, myslim, ze nemá zadnou šanci se k němu dostat)
Potrefenáhusa taky mam zavesna krmitka na strome, kolem sice obcas cizi kocky prejdou, ale primo na krmitko taky nemuzou. A ptaci zacnou vzdycky hrozne vriskat a zmizi, micka nema sanci.
Všetky mačiatka sú už u nových majiteľov, bola to riadna fuška. Bojovali statočne ![]()
Janulik03 tak teď už jen vykastrovat mamku! ![]()
Janulik03 snad nebudou bojovat i v novem domove, aby se vam s diky nevratily!
RoSa alebo majiteľa
Kokoskauž mi písali, malé si musia zvyknúť, akože sa mi zas potvrdilo, že to s nami vôbec nie je Zlé. Jedno mača malo niečo s okom, vysvitlo že ho má úplne preč. Vzali si ho takí mladí ľudia, tak uvidíme ako bude dariť.
Pre jedno prišla celá rodinka, po zoznámení sme zistili, že sme vzdialená rodina. Asi zostaneme v kontakte.
A naše kočky môžu byť v kľude, už sú zas páni dvora.
Janulik03 jste bezvadni, jak jste se postarali, kocicky se jiste budou mit dobre.
Janulik03 Prosím, nech si od nových majitelů sem tam poslat fotky ![]()
Kokoska len sme rozhodili siete, bezvadni by sme bolí, keby sme si ich nechalie, ale na to sme príliš zbabeli.
Verím že sa budú mať všetky super, sľúbili mi fotky, ak nie, viem kde si ich nájdem ![]()
Janulik03 tak nakonec ani jedno nezůstalo?
Tabeaešte sa aj hnevali že sa im neušlo
Varujeme sa, tak je vylietana že vytuhla. A naše kočky sú zas v šoku ![]()

Z dnesni prochazky

Kde je Wally? Totiž míček. ![]()

Sweet Potato Mně to docela trvalo, ale pejsci by jednou nasáli a měli by to hned :-).
Zina Netopýrka si ho tam uložila. Když jsem upozornila muže, chvíli se taky nechytal ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.