Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 23. března 2017 16:18
Reakce na Kokoska:

A proč jste jí ho nenechali? ještě pořád bylo co šrotovat!

Hádej, kdo dnes ráno zvracel kousky plyšáka?! Ještě že byl odebrán!

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 23. března 2017 16:22

Zvolení Christové si matně pamatuju, a celou tu show, byal to dost změna po ruských filmech o partyzánech:-).

Jo, a fleťáci umějí taky dobře hnědnout, nevím, jak po lososovém oleji, ale zhruba po půlce granulí mi šel Terk do hněda, a v některých případech dost fest teda. Jde teda lehce i teď, když má maso, ale moc to neřeším.

Offline dzizisketa
8916 příspěvků moje polička 23. března 2017 16:24

Boňule je černá jak půlnoc, i když má lososový olej denně k večeři. Ale pro změnu jí rostou na hlavě bílé chlupy, vždy tam, kde měla předtím strup (jak se okusují s kamarády, abyste si nemysleli, že ji řežeme do krve nebo tak něco).

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 23. března 2017 16:31

Btw, včera si Cid na cvičáku hrál hrozně intenzivně s nějakým bulíkem, asi amstaf to byl, byli stejně staří. A bylo to super, dávali do toho oba všechno, to třeba u jedné australandy, co s ní venčíme, vidím, že je trochu opatrnější.

Kupodivu to vypadalo, že má Cid lehce převahu, byl mohutnější, vyšší a taky má natrénováno z Terka, ale ta mu vydrží tak hádám ještě možná 2-3 měsíce. Každopádně bylo to hrozně intenzivní, hra, cvičení, hra, cvičení, hra, cvičení, na konci poslední jednotky, když jsem platila,  už tam Cid ležel na zemi 2D a bulík vypadal, jako že před chvílí přišel.

Bohužel teda, než jsme dojeli domů, tak se v autě vyspal a nabral síly, ale byl úplně šťastnej. A já taky. Při cvičení šlapal jak hodinky a ze hry jsem ho 2x odvolala z temnoty zahrady. Čili na dalším cvičením čekám zase nějake průšvih :-)).

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 23. března 2017 17:21

Nemáte někdo zkušenost s obojky typu Beaphar-bio-band? Nikdy nemám dobrý pocit, když jim to nasazuju, tak bych ráda aspoň mimo hlavní sezónu vyzkoušela něco šetrnějšího.

Offline Kokoska
34650 příspěvků moje polička 23. března 2017 17:26
Reakce na Berta:

Já myslela, že se spokojí s trháním, hltavec.

Offline dzizisketa
8916 příspěvků moje polička 23. března 2017 18:07

Pamatujete si ještě malou Růženku?

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 23. března 2017 19:17
Reakce na dzizisketa:

Neni mixla s Krysarikem nebo Civavou? Kazdopadne je k sezrani. 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 23. března 2017 19:26
Reakce na Zina:

moora sice má doma smečku, ale jen jako spolubydlící. takže výživu nezajišťuje.

jinak syrovým se u nás krmí už docela dlouho, přešli na to všichni psi ve všech věkových stadiích včetně čuvače, kterej už musel bejt tou dobou dost letitej. převážně teda dostávají mletej vetamix, žerou to i kočky. semtam játra, ledvinky, odřezky z lososa či kuřecí hřbety. k tomu nějaký plnidlo (takový jako placatý vločky - kolečka, myslím, že zeleninový).  syrovou zeleninu (mrkev), většinou strouhanou, páč někteří se jí umí beze zbytku vyhnout. nebo místo zeleniny řasy. nejstrašnější věc jsou dršťky s tráveninou, to doporučuju si domů nepouštět. navíc to má tendenci kvasit, takže jednou do toho drahá nejstarší dcera zapíchla nožík... myla tu kuchyň včetně linky, nádobí, skříněk asi třikrát a stejně to bylo pořád na to, zapečetit dům a na 3 tejdny se odstěhovat.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. března 2017 19:29
Reakce na dzizisketa:

vypadá jako fenek 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 23. března 2017 20:39
Reakce na dzizisketa:

nepamatuju, ale je strasne pekna 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. března 2017 21:13
Reakce na dzizisketa:

ta je krasne usata! vyzera trosku ako corgi z kralovskeho dvora :-)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. března 2017 21:18

mohla mi ta mala potvora v nestrazenej chvili zozrat pistacie, ktore som nechala v misticke na gauci??! vsade su pistaciove supky  a ja teraz googlim, ci pes moze pistacie a potvora vychlipala uz druhu misku vody 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. března 2017 21:26
Reakce na Zina:

tak to ma tesi, ze  ti Cid robi radost. ziadna hracka ani aktivita nedokaze nahradit tu Zuninu radost, ked sa jasi s inymi psami (Black sa s nou velmi jasit nechce :-)

tak drzim palce na dalsom cvicaku! 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. března 2017 21:35
Reakce na paktofonika:

No pozor. Amy sa narodila tiež v ten deň.  

To som truba , ma nenapadlo ze si myslela asi aj rok (double facepalm)

. A hrdzaveju aj čierne psy. Amy na predchádzajúcom krmivo hrdzavela. Teraz je to už fajn.

no nastastie je Amy krasavica :-)

ano, hrdzavie aj Blacik - on ma na slnku take cokoladove odlesky (plus sediny ma hnede), ale to mi nevadi, lebo pouzijem sampon na cierne psy a hned je z neho reklama ns cierne uhlie  ale u Zunky mi to vadilo velmi - ta je viac biela ako cierna - no zdala sa mi vtedy nie biela, ale taka off-white. posobila na mna zanedbane  :-/

Offline Sweet Potato
40132 příspěvků moje polička 23. března 2017 21:42

Tymián mi sežral talián!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. března 2017 21:56
Reakce na Sweet Potato:

musela som si vygooglit, co je to talian :-D nastastie mu to nemoze ublizit! to aj kocky kradnu jedlo??! 

Offline Sweet Potato
40132 příspěvků moje polička 23. března 2017 22:18
Reakce na palahniukowa:

Tos nevěděla? A jsou v tom zatraceně dobré. Nutno přiznat, že se velkoryse rozdělí i s netopýrkou a nezodpovědně neuklizená lákadla (třeba hrnec guláše) jí šlechetně shodí se sporáku na zem.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 23. března 2017 22:43

Máme trochu problém se zvykáním kotěte na mimino, které u nás občas přebývá a přebývat bude.

Ovšem pokud jde o jeho deku, tam tedy kotě problém vůbec nevidí.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. března 2017 22:45
Reakce na Ginevra:

ta vaše kočka je tak překrásná