Spinkáček

Spinkáček

Tak ještě jednu, zejména na ukázku, že jako vypadá jinak!!!

To plešatý pandírko ![]()
vypadá jako fakt vostrej trhač![]()
Je suprovej! A Inkoust má tedy oproti němu o dost líp nastláno pdo hlavou :-).
Živě vidím, jak bych ho zahrnula svou láskou a ňuchňáním ![]()
Tak ja pridám tiež spiacu....so štyrmi bradami

obojok ma ako svajciarsky ovciak :-D rozkosny :-)
ake vlasate zlaticko :-)) a tie krkolomne spacie psie polohy zboznujem!!!!
jedina Miss so styrmi bradami :-D ![]()
jedina Miss so styrmi bradami :-D ![]()
Druhá po Ivaně Christový ![]()
Nasi fenu krmime granulema platinum, je je 6,5, 2x stenata. Je cila (pokud prave nechrape) lita jak raketa, bobky male tmave a ma hrozne lesklou srst:D na slunci hazi prasatka. Jinak dostava co 2 den kosti ( ovecka vetsinou). Jako stene byla na eukanube no a prestala mi to zrat ale jako uplne. Na vystave jsme dostali vzorek platina ten vdechla no uz to jelo. Za 15 kg po 5 kg pytlich platime 2,5 myslim.
Mně přišla vtipná ta zmínka o tom, jak psi reznou po lososovým oleji, dáváme skoro denně a nikdy jsem si toho nevšimla ![]()
Moc hezká, taky jsem zvažovala boston teriéra, nakonec rozhodl mně bližší temperament, čili lenost![]()
haha, to chapem
akoze toto majitelom rysavych a hnedych a ciernych psov naozaj zavidim! :-D
Moc hezká, taky jsem zvažovala boston teriéra, nakonec rozhodl mně bližší temperament, čili lenost![]()
![]()
jezisi, Christova :-D tak len pre tu srandu: narodila som v den, ked ziskala korunku. a ked na nu niekedy pozeram (a potom pozeram na seba), hovorim si "ajajaj, nejedz to uz, neboli vtedy na nebi najstastnejsie hviezdy, mysli na Christovu, aka to bola kocka..."
Myš i pták jsou taková jako hračka, holt ten pták je míň trvanlivej. Myš přinesená domů a tam vypuštěná je kočkařská klasika. Když už myš v domě je, je to tak 50 na 50, co se stane. Náš kocour mi připadá jako lovec hračička, myšilovky jsou spíš kočky.
No pozor. Amy sa narodila tiež v ten deň. ![]()
To som truba , ma nenapadlo ze si myslela asi aj rok (double facepalm)
. A hrdzaveju aj čierne psy. Amy na predchádzajúcom krmivo hrdzavela. Teraz je to už fajn.
Hehe ďakujem. No Boston je blázon, totálne strelené plemeno. Ale je s ňou sranda. A tak trochu nám aj pomohla dvihnut sa a niečo robiť. Ale keď je škaredo alebo sa jej jednoducho nechce tak vie prelezat na gauči aj celý víkend. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.