asi spíš doporučeného.
Chlpáči a iné
takže ti uznají rtg i od jiného?
Dnes bola asi zlá konštelácia hviezd, deň blbec no. Ja som sa z lesa vrátila špinavá smradlavá od ho..a.
A prosím pekne, na fotke je herečka. Sa vie vždy tváriť ako najtýranejší pes a pritom sa má dobre. To ešte keď bola malá a to sme sa ešte tak nepoznali tak som myslela že je nešťastná, že jej je s nami zle a že je smutná. A to ona len vie robiť oči. Nekarhala som ju, nerobím to ak ju nepristihnem priamo pri čine. Takže na fotke to síce vyzerá ako smutný ukrivdený pes, ale to ona sa len pozerala že čo tam s mobilom nacvičujem.
Dúfam že je pupíček v poriadku a zdravý. Najlepšie je ale naváhať a hneď zájsť za doktorom. Dúfam, že od Vás budeme počuť len dobré správy. Podrbať odo mňa za uškom prosím. ![]()
přiznávám, že nevím, o tohle se stará mamka, já jsem se o něj začala starat, když onemocněla. ona si ho vybírala i všechno okolo. o tom rtg mi jen říkala, že buď máme nebo musíme jet do HK, ale až v 15 měsících, což bude asi v srpnu.
Si myslím, že to může být, že si při blbnutí špatně šlápne a nějakou nohu si narazí a pak chvíli škrtá, nebo tím nerovnoměrným růstem. Ale když to bdue trvat, tak bych se poohlídla po nějakém dobrém ortopedovi, určitě bude někdo i blíž než v Hradci, na to, aby ho posoudil v pohybu to nemusí být odborník na hovawarty. Při dovysazování do auta jste mu určitě nic zásadního nevyvedla.
Jinak vám rozumím, po našich zkušenostech jsem taky v pohotovosti při každém škobrtnutí.
Tenhle posez a pohled týraného, ukřivděného a nechtěného psa má náš westík natrénovaný dokonale, říkáme tomu "smutný velbloud".
Jak to, že ten koberec nemá červený? :D
Hehe, ale to je přesný k tomu jejímu pohledu![]()
.
Takhle se spravne travi nedelni dopoledne ![]()

Ta třetí fotka naznačuje, že by přicházely v úvahu i nějaké alternativy ;-).
Ona se na tom tenisaku valela celou dobu
Jen jak jsem ji fotila, tak se probrala a zmenila polohu a otravene si pri tom zabrucela
Jsem priserna panicka, budim spiciho psa, proste hruza ![]()
Ted se vali pro zmenu takhle. Ty jeji pozice jsou obcas fascinujici.

U nás je tenhle výjev k vidění docela často. Akorát že ten hluboký spánek je tam jen zdánlivý a tenisák je taková nastraha na nás, na kterou se máme chytnout :-)-
Smutný velbloud ![]()
zas náročnej víkend

U nas to bolo tiez o život ![]()
Našťastie uz je teplo. Deky som oželela všetky. Aspon si na jeseň kupim poriadnu len pre seba

Deku jen pro sebe? Hahaha, optimistko! Mohlo by to být jedno z přikázání - O vše se se svým psem dělit budeš a co tvého, i jeho jest!
No som optimistka. Aj keď viem ako to nakoniec dopadne. :D
Ta druhá fotka, to jsou žabí stehýnka. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my