ještě dosaďte hlasitý předení :-D

Tak co taky jiného, že
(chci bejt kočka!)
ach jo...![]()
![]()
Vy se máte
Ano, nejlépe, pokud máte půllitrovej hrnek ještě vroucího čaje, se studenym už to neni ono...
Nebo ho držíte nad notebookem...![]()
mňák se mnou dnes vysazoval sněženky. po náročné práci, kdy jsem se snažila mu neukopnout šmátravou ručičku a nezašlápnout ho, korunoval můj výtvor tím, že si přímo do toho trsu sednul ![]()
![]()
na tom videu vyniká, jak je goliáš obrovský!
ježiš ale mně se teď fakt hrozně ulevilo, protože jsem čekala, že ta pointa bude jiná ...
hromádky pečlivě zahrabával otci do jeho zahradních prací ![]()
já jsem myslela spíš ve srovnání s vámi :) vypadá tam úplně giganticky.
no když už je uloženej, tak dobrý, ale když po mně dupe a teprv se ukládá, tak to úplná slast neni :-D
Ano, já věděla, že jsem na něco důležitého zapomněla! ![]()
:-D taky jsem čekala trochu jinej konec ![]()
Nebo ho držíte nad notebookem...![]()
Naše teda spíš tak, aby to cvaklo o zuby, to je taky moc fajn.
Vždycky když vidím tvoje fotky nebo video tak mě napadá jediný: Dobrý den, já jsem barbucha a budu u vás bydlet! ![]()
Vždycky když vidím tvoje fotky nebo video tak mě napadá jediný: Dobrý den, já jsem barbucha a budu u vás bydlet! ![]()
jooooo, ja jsem si taky kolikrat rikala, ze v pristim zivote chci bejt zvire bud u my segry nebo u potrefenohusovejch!
Opica škorica ![]()

razorblade Já bych brala bydlení i u paktofoniky.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.