Bylo u nás mimino, které plakalo po mámě, která si odskočila. Kocour přiběhl zkontrolovat, co se děje, a kamarádku, která chtěla mimino vzít do náruče, tak jí začal skákat po ruce a nad miminem mával ocasem. Když jsem došla, tak se nechal ode mne vzít do náruče, ale kroutil se jako špageta. A naštěstí se v tu chvíli z koupelny vrátila matka mimina, které okamžitě přestalo plakat. Pak u nás mimino bylo už jako batole a to kocour okázale očuchat a jal se situaci monitorovat ze skříně.
Chlpáči a iné
Tak to je fakt zajímavý, u nás zatím všichni plakali v těch správných rukách, budeme to muset líp sledovat.
Mě docela u našich mladých hlídal pes, když jsem cokoli dělala s "jeho" miminem. U všeho musel mít čumák, ať jsem přebalovala nebo jsme si hráli, pořád dělal dozor. Chodil za mnou z místnosti do místnosti, když jsem malého chovala. Teď už zalehne někde do kouta a pospává, ale ve stejné místnosti chce být pořád. Nevím, jestli opravdu hlídá to dítě, nebo jestli žárlí a chce pozornost, ale tenkrát to vypadalo, jako kdyby mě kontroloval.
já jsem četla v nějaký knížce, že to žárlení je ve skutečnosti fakt snaha nějak urovnat případnej konflikt, proto se psi tak často cpou mezi pána a třeba druhýho psa. Ale teda Rufík čumákem fakt shazuje ruku z kočky a umisťuje ji zkušeně jedním dloubnutím k sobě na záda nebo na hlavu a to mi teda jako snaha o mojí bezpečnost úplně nepřijde :-D

to jsou ňunínci ![]()
no to voni fakt jsou! ![]()
a ten rufík :-) čím dýl se na to dívám, tím víc se musím smát, jak se snaží, aby ho nedejbože někdo neopominul... brouček ![]()
Kdyz mi tim čumákem drká do ruky, ve který držím hrnek s kafem,tak ho ale uplne rada nemam :-)
Noale, tohleto šťouchání do ruky s kávou ďělaj i kočky! (S oblibou)
Jo, to ho člověk chvilku podrbe a pak 1/4 hodiny odstrkuje čumák deroucí se mu pod ruku. No, spíš neodstrkuje :)
si ho přehoď ne :-)
strasne srandovni zarlivka je Suzettka. Je na me lehce zavisla a nedej boze, kdyz zmerci, ze potulim Bourbon. To nevaha a at je, kde je, tak okamzite rychle nakraci a vylozene si vynucuje pozornost a beda, jak si ji nevsimam. Mrci, pomnoukava, preslapuje kolem me ze vsech stran a hlavne je na ni strasne videt, jak ji to (pardon, ale to nejde rict jinak) sere.
![]()
Ruficek je uplne dojemny ![]()
Ruficek je uplne dojemny ![]()
Ano, nejlépe, pokud máte půllitrovej hrnek ještě vroucího čaje, se studenym už to neni ono...
Hah, to je fakt.
To video podle mě musí mít nějaké terapeutické účinky, sleduju to hlazení kožichů vytrvale dokola a dokola, oči od něj nemůžu odtrhnout, a uplně cítím, jak napětí povoluje, tlak klesá a obličej se usmívá. ;-)
Kocouři a Dýně si užívali sluníčko, Koko a Špička si užívaly nové krabice.

To je zase boží sada kočičích pozérků ![]()
Dobrej kočičí veget :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my