som trenovana :-D
Chlpáči a iné
Ortopedie urcite mame, taky urcite doporuceni na rehabilitaci, vecer se zeptam dcer a dam vedet. (vyhlasenej bejval duchek - stodulky, ale poptam se, jak je to aktualne)
Děkuju moc!
"To máme : 12:40 - urážka majestátu..."
Jejda! Mne tam v druhy vete vypadlo slovo "krasna"! ![]()
To je fakt majestat! ... aneb Godzilla stokrat jinak a porad zabavna! ![]()
no von má takovej ten kocouří samolibej ksicht sám vod sebe :-D
Duchek je právě jeden z těch vetů, kam jsme dřív moc rádi chodili a časem bohužel přestali (důvod: mamon... do ordinací nastrčil čerstvé nezkušené absolventy, ceny ponechal nebo spíš zvyšoval) ![]()
Vynikající ortopedii má klinika Jaggy, Praha-Řepy. Máme zkušenosti s basetem. Ale je taky dost drahá.
Můj první příspěvek po asi pěti letech čtení. Doma v současné době dva ks chlupáčů - baset a kočka-a rybičky.
Miluju všechnu zvěř v tomto vlákně!!!!
Mi niečo hovor. Prídem z práce, ideme von na 2h, vrátime sa dom, Amy zaľahne na gauč, ja si medzitým porobím čo treba. No a kým ja si porobím tak ona sa rýchlo prespí a keď si sadnem tak ide ďalšie kolo a vypľúva na mňa tú svoju beco loptičku. Jej špecialita, najlepšie rovno do tváre aby som si všimla že tam je ![]()
Rufík je určite kľudný a pohodový. A závidím, že s ním môžte aj na kávu. To ja by som zbierala stoly a stoličky, prípadne by lietali taniere a šálky. A Rufíkovi už len ten motýlik chýba. ![]()
Ortopedie to teda primo neni, ale jak uz jsem nekolikrat hlasila, tak Zbraslav a konkretne mvdr. Voldrich - co se Draceti (pejsek ze stejne chs jako Inkoust) hojilo pres rok jsme my zvladli za sest tydnu - zlamana prava predni tlapka
Tak to děkuju, že jste se kvůli mně zaregistrovala! Kdyby se vám třeba chtělo časem ukázat i baseta, kočku a rybičky, tak by to bylo super :-).
Na Jaggy, ještě teda v Brně, protože v Praze tehdy nebyli, jsme kdysi vykopávali s tříměsíčním Terkem, dělali mu tam magnetickou rezonanci a máte pravdu, že to byla docela raketa. ALe byl to tenkrát jediný způsob, jak s jistotou zjistit, o s ním je, tak jsem toho nikdy nelitovala.
Se divis? Cely odpoledne si nekde trajdas a hrajes deskovky a chudaka psa ani nezaregistrujes!
Já přísahám na kliniku Zvířecí doktor na Kladně. Opravdu špičková péče a rozsah služeb. mají dokonce i vlastní JIP. Nedávno měli i Den otevřených dveří a ukazovali celou kliniku. Na FB je vidět, že tím fakt žijou. Pevně doufám, že je dlouho nebudu potřebovat ![]()
Dobrá tedy...

Já jsem TAK krásný!!
Já jen čekám, kdy Výsost z té skříně začne tlapkou kynout svým poddaným, na které se uvolil milostivě shlédnout.

To šli na Sraz Mániček? :D My tam byli taky, a jak výšlapy na Lysou nenávidím z celého srdce, tak ten den to byla fakt sranda :D Tolik ožralejch v gládách a converskách na sněhu a ledu se jen tak nevidí :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje