Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 17:25
Reakce na whiskas:

bože, co je to za kabelky? ta růžová je úžasná 

Offline Allysa
874 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 17:43

whiskas A já teď chci tu kabelku a toho psa taky 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 18:12
Reakce na Jiná Realita:

Allysa 

Tato úžasná kombinace na mě zaútočila na webu Kate Spade. Ale která to je jsem neidentifikovala.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 09:52

Nemáte někdo tip na dobrou ortopedii? Terk se poslední týden na procházkách šíleně vleče, ale jako že hrozně. Na klasický veterině jsme byli, rozborka krve je bez nálezu, poslali nás ještě do Holešovic na štítnou žlázu, ale myslím, že to bude spíš ten pohybový aparát. Náš osvědčený doktor má plno až do května a tak dlouho se mi čekat nechce. Oblast Praha nebo cca hodinu autem z Prahy by byla ideální. 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 09:53

Těžké pondělní ráno...

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 10:00
Reakce na Potrefenáhusa:

Těžké pondělní ráno...

Muhaha, proč tam ta kočička nemá pořádný ležení, vždyť chudinka přetéká!

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 10:10
Reakce na Zina:

Ty radiátory ještě nebyly koncipovaný na Godzilly, příště pořídíme rovnou dvojitej!!!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 10:11
Reakce na Zina:

Vždyť už má dvojitý radiátor, co by ještě chtěl?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 10:14
Reakce na Potrefenáhusa:

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 10:39
Reakce na Bledule:

To je jeden a pul :-)

Online Janulik03
19826 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 10:39
Reakce na Jiná Realita:

Naša kočka ked mala problém s vyprázdnením, tak sme museli íst veterinárovi a mala tie chlpacie klky v brušku. Museli jej dávať infúzie.  Takže bacha. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 11:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Na jeden a půl kočky by měl stačit. Ale on je spíš za dva, co?

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 11:59

vcera na cvicaku zabava pre psy - agility prekazky  prekazka tunel = katastrofa. Zuna si najprv myslela, ze treba bezat pozdlz  potom sice vbehla dnu, ale v polovici sa pretocila a vybehla von odkial prisla  potom sa v tuneli zanusila, lahla a nechcela vyjst vobec, wuaaaaaaaaaaa. ale najlepsie bolo, ked som sa jej snazila vysvetlit, co ma robit a to hyperaktivne cudo bolo tak nahajpovane, ze vbehlo do tunela, vybehlo von; potom zacala tunel preskakovat  a nakoniec sa snazila vyskocit a posadit sa na ten latkovy a nestabilny tunel, takze sa prepadavala, ale odmietala sa vzdat a mala ten psychopaticky vyraz "robim to dobre? co mam robit? aha, ja uz nieco robim!"  maly hyperaktivny blazon. vyzerali sme ako Pat a Mat, a vsetko sa to odohravalo v takej rychlosti, no pritomni sa vsetci bavili tak, az plakali a vraj si to mame nacvicit ako divadelne cislo 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:16
Reakce na palahniukowa:

tak možná byste taky měla nejdřív vy první? :-D (Já bych musela, Rufík běhá jen za mnou :-D)

Ba ne, my jsme už tunel taky zkoušeli, ale jen takovej nácvikovej, fakt krátkej. Ale Rufík běží, jako jinej pes jde, tak nehrozí, že by něco v tý rychlosti nestihnul :-D

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:31
Reakce na Potrefenáhusa:

ona ten tunel pred pol rokom davala krasne!!! :-D ale ked ho po dlhom case uvidela, tak z toho bola uplne vyhukana :-D 

akurat vcera som na na Vas s Rufikom myslela (ba este aj na moora), ked som bola zo Zunky cela zmordovana: stale si sadala oproti mne, ocny kontakt 100% a pistala - este aj ked mala volno!!!  vraj podobne spravanie maju bordery, aj s tym pistanim. ona tak velmi chce cvicit a pracovat, ze u nej je na cvicaku shaping nonstop a problem je ju z toho pracovneho modu dostat, co je opacny problem, ako napr. nejakeho ineho psika rozhybat a namotivovat. 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:37
Reakce na palahniukowa:

no mě Rufík včera zíral do očí celej večer, hamtal mi po klíně, vrtěl ocáskem a ječel, jenže on netouží být zaměstnán, ale jak je jaro, tak by nejradši pořád trajdal někde venku...takže jsem se měla zvednout a nechat se někam odvést :-D

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Těžké pondělní ráno...

To je kouzelny. Takova lemra! 

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:47
Reakce na barbucha:

"To máme : 12:40 - urážka majestátu..."

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:47
Reakce na Potrefenáhusa:

...je neodolatelny! ten mäkky vyraz a urcite aj mäkkucka srst + ta jeho prezentovana povaha kavarenskeho povalaca  ked niekedy padam unavou a Zuna je este na plna energie, tak Vam ho zavidim :-)

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:49
Reakce na palahniukowa:

ale taky umí bejt dost urputnej a otravnej :-D