No to je teda. Človek je rád, že si zachráni psa a ešte mu ten druhý majiteľ vynadá.
No fakt ešteže sa nič vážne nestalo. Ale takéto šoky si chudák Black nezaslúži. No ešteže existujú dobrý a obetavý ľudia fakt.
Chlpáči a iné
Já teď taky nemůžu, tak se grilujou.

paneboze ![]()
no a to Rufikovo hači - vystavne!!!
paktofonika Amy snad ani je pes :-I naozaj si ju nedokazem predstavit spinavu, neposlusnu, nevonavu. na tej fotke na dobre rano vyzera skor ako babätko, nez ako pes![]()
mna najviac tesi, ze dnes, ked ho niektori ludia videli prvykrat, tak si mysleli, ze je to stena a nikto, naozaj nikto /ani trenerky a ludia, co ho poznaju/ by nepovedal, ze mu taha na 13. rok - lebo je vesely, radostny, culy, nusi si, sleduje okolie; ma hustu a zdravu srst; ciste zuby a hlavne: pohybuje sa ako zdravy pes - hybe sa ladne, bez bolesti, aj sa prebehne, aj sa vyvala v trave, aj vyskoci. zlaticko. skoda len, ze nepocuje a slabsie vidi. ale radost zo zivota ma a zda sa, ze ho naozaj nic neboli :-)
Všichni chlupaci jsou zde skvělí. Na marody myslíme, ať jsou brzy v pohodě.
Hlavně že s Blackem to dobře dopadlo!
Tiffka ušla 16 km a pak celou cestu v autě do Brna spala a asi spí ještě teď. I sníh tam prý byl.
Tal s panickem se nam to neplete, dokud jsme nebyli oficialne svoji, mluvila jsem o nem jako o svem muzi, ted o nem mluvim jako o manzelovi (nebo ho samozrejme v hovoru s ostatnima castuju jmenem). Akorat resim, co budem delat, az si poridime toho druhyho psa :-D Pak uz to nebude fungovat. Ale tak co, strejda s tetou jsou taky "mlady" i kdyz jsou mladsi nasi. Manzel dneska navrhnul, ze novyho budem volat EFSi (Emergency Food Supply - zasoba jidla pro pripad nouze). ![]()
No, na to, ze ho nechce... :-D
No Amy je tak trochu pes, mačka a človek v jednom. ![]()
A to, že je Black vo výbornej kondičke je super. ![]()
Zásoba jídla jo? V tom případě to nemůže bejt krysařík ![]()
Jiná Realita No já jsem zácpu u kocoura řešila jen jednou, na veterině mi doporučili dostat do něho olej, aspoň velkou lžíci a Espumisan nebo Saab simplex kapky a hlídat, jestli se vyprázdní. Můžou se jim snadno ucpat střeva, když sežerou něco, co nemají (kocour od kolegyně sežral houbičku na nádobí
) nebo se jim udělá bezoár, může to být potenciálně nebezpečné.
No, dve porce akorat
Ale i druhej by mel bejt krysarik, taky dlouhorstej. Na podzim budou znova stenatka po Inkovym tatovi, tak treba to klapne a bude tam stenatko i pro nas.
když one je venkovní, toho nijak nepohlídám
zkusím mu dát olej z ryb, to by mohl pozřít.
Tak to by bylo super tak se těším na fotky ![]()
Nebo konzervu tuňáka v oleji.
Všichni chlupaci jsou zde skvělí. Na marody myslíme, ať jsou brzy v pohodě.
Hlavně že s Blackem to dobře dopadlo!
Tiffka ušla 16 km a pak celou cestu v autě do Brna spala a asi spí ještě teď. I sníh tam prý byl.
To je fakt pecka. Můžu si to vytisknut a ukazovat majitelům yorkšírů, co tvrdí, že je t malinkaté plemeno, co nic neujde, a musí se teda nosit? :-)
palahniukowa Jo, to miluju, moje oblíbené "však je nechte, oni si to vyřídí", pronášené vždy a pouze majitelem většího psa" :-/.
když one je venkovní, toho nijak nepohlídám
zkusím mu dát olej z ryb, to by mohl pozřít.
Dejte mu tuňáka s pořádnou porcí oleje, když, ehm, kadí venku, tak vás případné následky tolik nedoženou
. Pokud bude jíst a pít s chutí a nemá bolestivé nebo nafouklé bříško, tak to bude určitě OK.
pan od retrivra sa vcera vecer na fore pristupnom pre clenov klubu verejne ospravedlnil, to mi pride ako slusne gesto a celu napätu situaciu to rapidne upokojilo.
No aspoň že tak. Keby to teda urobil hneď nič by sa mu nestalo, ale tak asi doma situáciu spracoval a došlo mu to.
Dnes padol za obeť obal na okuliare. Ale hnevať sa na ňu nedá:D
To chápu, stačí jeden pohled a je po výčitkách
.
To je ale buldocek! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje