Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 19:35
Reakce na palahniukowa:

No to je teda. Človek je rád, že si zachráni psa a ešte mu ten druhý majiteľ vynadá.  No fakt ešteže sa nič vážne nestalo. Ale takéto šoky si chudák Black nezaslúži. No ešteže existujú dobrý a obetavý ľudia fakt. 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 19:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Já teď taky nemůžu, tak se grilujou.

paneboze  no a to Rufikovo hači - vystavne!!!

paktofonika Amy snad ani je pes :-I naozaj si ju nedokazem predstavit spinavu, neposlusnu, nevonavu. na tej fotke na dobre rano vyzera skor ako babätko, nez ako pes

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 19:48
Reakce na paktofonika:

mna najviac tesi, ze dnes, ked ho niektori ludia videli prvykrat, tak si mysleli, ze je to stena a nikto, naozaj nikto /ani trenerky a ludia, co ho poznaju/ by nepovedal, ze mu taha na 13. rok - lebo je vesely, radostny, culy, nusi si, sleduje okolie; ma hustu a zdravu srst; ciste zuby a hlavne: pohybuje sa ako zdravy pes - hybe sa ladne, bez bolesti, aj sa prebehne, aj sa vyvala v trave, aj vyskoci. zlaticko. skoda len, ze nepocuje a slabsie vidi. ale radost zo zivota ma a zda sa, ze ho naozaj nic neboli :-) 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 19:57

Všichni chlupaci jsou zde skvělí. Na marody myslíme, ať jsou brzy v pohodě.

Hlavně že s Blackem to dobře dopadlo!

Tiffka ušla 16 km a pak celou cestu v autě do Brna spala a asi spí ještě teď. I sníh tam prý byl.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 20:01
Reakce na Ounz:

Tal s panickem se nam to neplete, dokud jsme nebyli oficialne svoji, mluvila jsem o nem jako o svem muzi, ted o nem mluvim jako o manzelovi (nebo ho samozrejme v hovoru s ostatnima castuju jmenem). Akorat resim, co budem delat, az si poridime toho druhyho psa :-D Pak uz to nebude fungovat. Ale tak co, strejda s tetou jsou taky "mlady" i kdyz jsou mladsi nasi. Manzel dneska navrhnul, ze novyho budem volat EFSi (Emergency Food Supply - zasoba jidla pro pripad nouze).  No, na to, ze ho nechce... :-D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 20:03
Reakce na palahniukowa:

No Amy je tak trochu pes, mačka a človek v jednom.

A to, že je Black vo výbornej kondičke je super. 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 20:06
Reakce na Solathis:

Zásoba jídla jo? V tom případě to nemůže bejt krysařík 

Offline Allysa
874 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 20:25

Jiná Realita No já jsem zácpu u kocoura řešila jen jednou, na veterině mi doporučili dostat do něho olej, aspoň velkou lžíci a Espumisan nebo Saab simplex kapky a hlídat, jestli se vyprázdní. Můžou se jim snadno ucpat střeva, když sežerou něco, co nemají (kocour od kolegyně sežral houbičku na nádobí ) nebo se jim udělá bezoár, může to být potenciálně nebezpečné. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 20:53
Reakce na Ounz:

No, dve porce akorat  Ale i druhej by mel bejt krysarik, taky dlouhorstej. Na podzim budou znova stenatka po Inkovym tatovi, tak treba to klapne a bude tam stenatko i pro nas.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 20:58
Reakce na Allysa:

když one je venkovní, toho nijak nepohlídám  zkusím mu dát olej z ryb, to by mohl pozřít.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 20:58
Reakce na Solathis:

Tak to by bylo super tak se těším na fotky 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 21:05
Reakce na Jiná Realita:

Nebo konzervu tuňáka v oleji.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 07:18
Reakce na Berta:

Všichni chlupaci jsou zde skvělí. Na marody myslíme, ať jsou brzy v pohodě.

Hlavně že s Blackem to dobře dopadlo!

Tiffka ušla 16 km a pak celou cestu v autě do Brna spala a asi spí ještě teď. I sníh tam prý byl.

To je fakt pecka. Můžu si to vytisknut a ukazovat majitelům yorkšírů, co tvrdí, že je t malinkaté plemeno, co nic neujde, a musí se teda nosit? :-)

palahniukowa Jo, to miluju, moje oblíbené "však je nechte, oni si to vyřídí", pronášené vždy a pouze majitelem většího psa" :-/.

Offline Allysa
874 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 07:44
Reakce na Jiná Realita:

když one je venkovní, toho nijak nepohlídám  zkusím mu dát olej z ryb, to by mohl pozřít.

Dejte mu tuňáka s pořádnou porcí oleje, když, ehm, kadí venku, tak vás případné následky tolik nedoženou . Pokud bude jíst a pít s chutí a nemá bolestivé nebo nafouklé bříško, tak to bude určitě OK.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 14:34
Reakce na Zina:

pan od retrivra sa vcera vecer na fore pristupnom pre clenov klubu verejne ospravedlnil, to mi pride ako slusne gesto a celu napätu situaciu to rapidne upokojilo. 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 14:59
Reakce na paktofonika:

Něco pro vás :-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 15:09
Reakce na palahniukowa:

No aspoň že tak. Keby to teda urobil hneď nič by sa mu nestalo, ale tak asi doma situáciu spracoval a došlo mu to. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 15:10
Reakce na whiskas:

Dnes padol za obeť obal na okuliare. Ale hnevať sa na ňu nedá:D

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 15:19
Reakce na paktofonika:

To chápu, stačí jeden pohled a je po výčitkách .

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 16:26
Reakce na whiskas:

To je ale buldocek!