Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 04. června 2017 22:22
Reakce na Kokoska:

Asi jo, my se ptali jestli pes ano nebo ne, pry ano tak jela taky :) taky tam bylo cca 8 deti ve veku do 6 mesicu, se proste rozmnozujem ty dvojce, co zatim meli jen ty psy :D 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. června 2017 22:43
Reakce na rasaNori:

To sa čudujem, že ste ju tam ťahali treti deň po kastracii. Nebolo by jej doma v kľude a pohodli lepšie? 

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 05. června 2017 06:31
Reakce na paktofonika:

Ehm, ve stredu vyfasovala leky proti bolesti, pry kdyby piskala vecer ze ji mame dat a od ctvrtka 3x denne (ale jen v pripade bolesti).Vecer co jsme dojeli domu vymlaskla misku zradla, zalezla do pelechu a usnula a spala celou noc. Ve ctvrtek se chovala jako by k zadne operaci nedoslo, normalne behala, na prochazce mela tendenci vybehnout za kocickou (a to je hrozna cita, kdyz mela rizly polstarek, kulhala umelecky dobre dva tydny, ovsem kdyz na ni nekdo koukal). V patek uz musela absolvovat cestu do ovy, cele to prospala a doma byla jako vzdycky... nas pes je nestastny, kdyz je doma sam, navic se tam prespavalo, s tema mensima psama si hrala, akitu jsem usmernila. Verte mi, ze kdyby ji neco bylo, co by nam znemoznovalo odjet, tak radsi zustanem doma...

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 05. června 2017 07:10
Reakce na Dadoo:

Je mi moc líto. Budu na vás myslet.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. června 2017 07:23
Reakce na rasaNori:

Chápem. Ja som to nemyslela zle, u každého psa je to individuálne.  Amy doktor nariadil 10 dní kľud.režimu, antibiotiká a kosielku. Ja som to dodržiavala a na svadbu by som ju netahala ani keby bola v poriadku. Hlavne je, že už nemá bolesti a je v poriadku. A nevšímajte si ma, ja strašne stresujen ked sa Amy niečo stane. Za posledný rok som ju musela 4 krát nechať  na vet. kvoli operácii takže to trochu viac prežívam...Včera som sa skoro rozplakala ked som ju videla ako sa skruca od bolesti po ustipnuti vcelou. Citlivá som.

Offline Janulik03
20013 příspěvků moje polička 05. června 2017 08:32
Reakce na Dadoo:

Je mi to ľúto, myslím na vás. 

Offline Kiore
208 příspěvků moje polička 05. června 2017 08:34

Dadoo Ach jo, to je mi líto 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 05. června 2017 09:22

Díky všem za podporu. Já se strašně rozbrečela včera, když jsme vyšli z ordinace. V čekárně všichni ztuhli i ta zvěř zkameněla. Za chvíli jsem se ale sebrala. Domů jsem stejně řídila (ženská vydrží víc než chlap)

Ted mi to už zase nějak nedochází, prostě tam pořád je, pořád držkuje a žebrá jídlo, pořád sází bobky kam ji napadne, večer proti nám opět vedla brutální chemický útok, dneska zase muže vzbudila ve 4 hod ráno  a kvílela, dokud jí nedal rohlík, zase pak rozhrabala gauč..

Zatím to pořád rádi snášíme, i když jí přitom nedáváme hezká jména, pořád na ni jde sáhnout, podrbat, pomazlit.

Ze všeho nejvíc si přeju poznat ten správný okamžik, aby ji nic nebolelo. Bestie naše chlupatá, rozežraná, rozmazlená, milovaná.

Díky vám

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 05. června 2017 10:04
Reakce na paktofonika:

Ja vas chapu, taky antibiotika, klidovy rezim a pruban, plus lampicku :D hele my jsme z ni doma taky poprdeni, jakmile se chova nezvykle, uz hledame co by ji mohlo byt :) a vzhledem k tomu, ze jsme jeji stav vyhodnotili jako svatby schopny, jela taky. 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 05. června 2017 10:10
Reakce na Dadoo:

Myslim na vas,tohle je hrozny.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 05. června 2017 10:10
Reakce na Dadoo:

Poznat ten správný okamžik...... Jak já si přála, abych nemusela nechávat uspávat psa, aby umřel přirozeně ve spánku stářím. Potom už se nezvedl a když jsme ho postavili, tak nešel a lehl. Tak jsme jeli na veterinu a tam samozřejmě v ordinaci pár kroků udělal. No vet. ho uspal a co já si navyčítala, že tu mohl ještě pár dní být.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 05. června 2017 10:15
Reakce na rasaNori:

Pro me jsou tyhle akce absolvovat se psem takovej vopruz,ze ho radsi nechávám doma,jedna kamaradka vzdycky zve na různý akce s poznámkou deti a psy vemte sebou (pritom ma hrůzu ze psu po te,co ji asi pred 2 lety jeden na návštěvě pokousal,kdyz mu sáhla skrz mříže do kotce), ja si jen vzdycky představím několik plazicich se batolat, jidlo na dece na zemi a psa nechávám s radosti doma, nemam na to nervy

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 05. června 2017 10:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Mám to stejně. Pes neublíží, ale je velký a přátelský. Stačí mávnutí ocasem na nevhodném místě a nižší stolky jsou sklizeny, lýtka omlácena. Navíc se se všemi chce přivítat = oslintaní a ochlupení hosté. Já pak po něm  musím pořád pošilhávat, jestli všechno ok a někoho neobtezuje, takže si akci ani neuziju. Ale znám lidi, kteří tohle neřeší a že zneprijemní zážitek někomu jinému je jim putna. 

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 05. června 2017 10:55
Reakce na Potrefenáhusa:

My mame pomerne dost ovladatelneho psa, presto kdyz zavelim, ze jde fena spat, tak proste jde. A to vetsinou prijde ve chvili, kdy uz je spolecnost pomerne rozjuchana. 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 05. června 2017 13:20

hají (tomsky jsou oblíbený)

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 05. června 2017 13:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Jeje, housenka jeste zije?

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 05. června 2017 13:39
Reakce na moora:

no housenka je furt úplně top!!! (A nekuchá)

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 05. června 2017 13:43
Reakce na Dadoo:

To mě moc mrzí, taky jsem brečela v čekárně  (ostatne i v ordinaci), u nás šlo o uspání koťátka "až už mu nebude dobře"  myslím na vás. 

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 05. června 2017 13:46

Jinak onehda se tu rozebíraly poškozené myši, tak včera o půlnoci nám jedna běhala doma v předsíni  nedbale jsem prohlídla kočku při příchodu a ona šup domu s kořistí...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 05. června 2017 14:03
Reakce na Potrefenáhusa:

Přesně takovou koženou vložku mají i ty moje Tomsy a je vyndavací!!!!!! 

(pardon, mně to prostě nějak nehraje furt :D )