Nejlepší bylo, když se Rozinka sveřepě snažila nasoukat pod ten nejmenší prohnutý papír. Ještě, že se nezapojil i Tymián, ten by ten kartón prošlápnul.
Chlpáči a iné
Tohto sa bojím aj ja, ten môj malý trezvák sa už pokúsi zožrať salamandru (ked ho postriekala tým jedom čo vylučuje, tak prskal ako besný, šúchal sa o zem a o 10 minút sa pokúsil zožrať ďalšiu
) a tade kadiaľ chodievame je hadov viac ako dosť...akurát, on má len 12kg, čiže tam by to bol asi rýchly proces ![]()
Školní projekt, na který měla DSD víc jak dva měsíce času. Zítra ho prezentuje, takže už dnes se do toho pustila a holt se musela zapojit celá rodina.![]()
klasika :-D
já si už měsíc šiju (letní) sukni. po dalším prokrastinovaným víkendu jsem si v neděli ve 4 odpoledne umyla kuchyňskej stůl, roztáhla látku, vyndala špendlíky a vzbudily se všechny kočky, co celej dech chrápaly na půdě...
au ta pacička na foto č. 3
ale von je fakt hroznej!!!!
![]()
Prej pacička, taková hňápa ![]()
ale je to fakt zajímavý, jak ty kočky fakt musej odborně pomáhat!!! :-D Goliáš je teda zdatnej asi úplně ve všem :-D

jinak já mám nakoupenou mírně tematickou látku na šaty a ne a ne se k tomu dokopat, přitom jedny šaty už jsem podle toho střihu šila, takže ho mám hotovej, ale ten proces...

ta je ovšem boží! tak šup, šup!
Kousnutí hadem blbý. Známému kdysi uštkla jezevčíka zmije. Ránu vysál a vystřelil na veterinu, kde ale neměli protizmijí sérum, tak ho musel ještě shánět někam do nemocnice. Dobře to dopadlo, na veterině mu řekli, že mu tím vysátím (i když se to samozřejmě nemá) zachránil život. Někde jsem četla, že ten protijed se u psů moc nedoporučuje, ale tenkrát to tahle udělali a vyšlo to.
Těch 40 kilo by bylo k dobru, ten čumák by byl naopak blbej. Myslím, že byste čas na reakci měla, ale nebylo by oč stát teda.
já se trochu utěšuju tím, že pro člověka, pokud není alergickej, není uštknutí zmijí u nás údajně smrtelný, s desetikilovým psem je to teda asi blbý, ale k tomu vysávání nevím, jestli bych se odhodlala. Doufám jo!
No, zmijí jed není úplně smrtelnej, bude vám po tom jen děsně blbě, akorát teda kardiaka by to mohlo stát život. No a na to sérum může bejt alergie (a může skončit smrtí
- tomu se říká z bláta do louže), ale jak je to u pejsků, nevim
No uf teda,ja zatim videla zmiji v přírodě jen jednou,což teda neznamená,ze tam nejsou...
Ďakujem všetkým za rady. Labku som chladila, natrela som fenistilom a poriadne som Amy pomojkala. Volala som aj vet. vravel že mám prísť ak sa mi nebude niečo zdať. Opica sa pred chvíľou zobudila, na labku kríva už len trochu a vysmiata je ako päťkoruna
Takto mi robiť stresy v nedeľu poobede...
jinak já mám nakoupenou mírně tematickou látku na šaty a ne a ne se k tomu dokopat, přitom jedny šaty už jsem podle toho střihu šila, takže ho mám hotovej, ale ten proces...

Já nevím, co řešíte? Však Goliášek vám to ušije - ovládat patku a kontrolovat navíjení niti už evidentně umí, takže vy už budete akorát šlapat pedál...
No prej sou, ale snad málo ![]()
Tak konec nadějí.
Jaterní testy jsou ještě horší, než před léčbou. Takže konečná. Doktorka říkala, že ten nádor neroste jen všechen ven, ale i dovnitř a zcela evidentně to chytilo už i játra, proto jsou ty výsledky ještě horší a léčba vůbec nezabrala. Záchrana neexistuje, můžeme si vybrat - bud přes to všechno operovat a stejně to nepomůže a může být konec hned a nebo ji zatím, dokud to půjde, nechat a pak ji uspat.
Prasknutí zatím nehrozí, uvidíme prý sami, jak jí bude.
Dokud bude chodit, nebudou bolesti, dokud to půjde.. Pak zavolám veterinářku, aby přijela k nám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje