Na mě pak skočilo další video, kde toho růžovýho přemlouváte, jestli jste to teda vy, aby si dal večeři. To bych chtěla někdy zažít s těma svýma psíma zubatcema :-D.
Chlpáči a iné
nj to jsem já, Pukíčku buď prosím tak hodnej a aspoň ochutnej ![]()
Já Vám ty psi občas ták závidím.
tak když mu votevřete pidikonzervičku za 30 korun a ten hajzlík k ní ani z dálky nečuchne, tak bych taky přemlouvala, u nás se to teda nikdy nestalo, ale matka má takový experty rovnou dva...(my z toho s Goliáškem teda občas trochu tyjem :-D)
No keby si počula to ako sa ja bavím s Amy by si sa za hlavu chytala no.
Keď ja som z nej ešte stále namäkko. Keď sa na mňa usmeje tak je koniec :D Včera na mňa skúšala posteľ, skoro som povolila ale nakoniec som sa nedala :D
Ale máš doma krásnu dvojku. Plánuješ ešte prírastok do rodiny? ![]()
Musím se tu smát, že píšete, jak jste z Amy stále naměkko. Já si při prohlížení kočiček na YT překlapla na tollery a regulérně tu slzím. A s nápisem, už nikdy nechci být bez tollera , se ztotožňuju.
By mě šlehlo
. Voni jsou Sphynxové přítulní, někdy až moc. Někomu příjdou až vlezlootravní, ale to si každý musí rozmyslet a respektovat specifika plemene. Se vrátím z práce, jeden mi vyskočí do náruče, druhý za krk a 5 minut se musíme muckat. Omlouvám se citlivějším duším, ale s nima to tak opravdu je.
PS: v případě kočky to funguje tak, že postel je jejich a já jen pravidelně převlékám. A v případě psa, nevím zda bych tomu úsměvu Amy odolala ![]()
Potrefená Husa má pravdu, Viktorka je bílomouratá a kluci jsou black&white, Matýsek a Ota
jsou to zlatíčka
a to já se ale taky musim muckat nejmíň 5 minut po příchodu domu, někdy i dýl!
ubohý člověk vespod a chudák Rufíček s tím laškovně přehozeným kočičím ocasem kolem krku :-D

po mém příchodu domů musím nosit Viktorii po bytě, koukat s ní z okna a tak ... kluci žerou a nevšímaj si mě :-)
jj, to znám
. Pak jeden konečně vstane a vyječí si konzervu (granule v misce jsou k dispozici stále, ale on raději maso). Druhýho mám stále na rameni dokud mu nestrčím pod nos jídlo. A pak se třeba můžu někdy i navečeřet já. V klidu si nedovolím napsat.
No, s tim zranim... vybiram si novy zviratko:
Chovatel: "Kteryho chces, salamistu nebo sebevrazednyho skokana?"
Ja: "kterej lip zere?"
![]()
Potrefenáhusa teda ale to drapani je snad specialita zrzavych, mourci sou uplne zlati, s garfieldem to taky bylo pomerne rizikovy:-))
Z roztomilých koťátek se pomalu stali "smradi" jak jim s láskou říkáme. Už lítají po celém bytě, furt někde lezou, něco drápou a rozhrabávají, každou chvíli někdo někam zaleze a pak řve a řve, protože si myslí, že se ztratil
Dodrápaná do krve jsem uplně komplet, protože je teď hrozně baví šplhat.
Jo a učí se jíst z misky, takže jsou všichni zapatlaní a nechutní, protože jim to moc nejde a otírat vlhkou utěrkou je nestačí
Po experimentu krmit je normálně v pokoji, kdy většina jídla skončila na zdech a ve všemožných škvírách už jedí výhradně ve vaně nebo lavoru, případně na trávě
Ale jinak jsou všichni úžasní!

Ale aspoň u rodičů funguje umývač ![]()

![]()
![]()
no ale měli jste mourky takhle mrňavý? Malá Godzillka jak byla úplně strašně roztomilá, tak byla zároveň úplně strašně akční a brutální :-D A teda úplně strašně moc kontaktní a náročná na pozornost :-D ![]()
já bych je vzala hadicí :-D
Potrefenáhusa Já mám čim dál větší nutkání je nacpat do pračky, jsou fakt humusáčci. Jendo teda asi budu muset fakt vzít i šamponem. Asi bude mít delší srst, ale teď je celej mastnej a ulepenej
Snažím se ještě vydržet, není to pro ně uplně dobrý, ale asi to dlouho nepůjde.
Do toho se k nim pořád snaží propašovat chrt a žere jim jejich konzervičky a mlíčko, až si z toho ten blbec uhnal zánět střev. Jenže on je tak rychlej, že se nedá uhlídat. Zvlášť když ti malí satani mu to vždycky rádi někde rozmatlaj, žejo ![]()
Ale jinak umí být i zlatíčka. Chrt už je uplně adoptoval a prckové si s ním začínají krásně hrát

A Jedno kotě nám nějak záhadně vyrostlo ![]()

(to je můj lońský odchovanec, zůstal u rodičů (a vtipně je barevně uplně stejný jak tyhle 4). Koťat se štítí, ale konzervička je konzervička
)
s kotětem to bylo naprosto strašný, jako fakt nohy zdrápaný od pasu až dolu, jak po mně furt šplhal, někdy třeba krvavý zářezy přes celý záda, když jsem seděla u stolu a on dostal geniální nápad mi skočit za krk, ruce od loktů dolů plný malých škrábanců
Mňo, jeden náš kocour míval takovej zvyk, že si, když sem si u stolu četla, chodil zdřímnout mě za krk..samozřejmě se tam vydrapal a taky se musel nějak držet, žejo..no a někteří další to od něj okoukali ![]()
no mrňavý jsme je neměli, ale to beru, jenže zrzavýmu to vydrželo, jak pěkně nastrčil to bříško...a...AUVAJS!
Lol
to sou boží fotky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje