Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 18. června 2017 22:49
Reakce na KoraKora:

to jsou nádherný fotky!

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 18. června 2017 22:53
Reakce na ionicera:

Toník jakej už je velkej! Tady vypadá jako malej lev!

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 18. června 2017 23:28
Reakce na Potrefenáhusa:

no přesně ... ksichtík malý 

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 19. června 2017 06:57
Reakce na ionicera:

Toník je frajer. Líška skrížená s medvedíkom. A ako vyrástol. 

Online Magráta
8098 příspěvků moje polička 19. června 2017 08:18
Reakce na MPLee:

Z roztomilých koťátek se pomalu stali "smradi" jak jim s láskou říkáme. Už lítají po celém bytě, furt někde lezou, něco drápou a rozhrabávají, každou chvíli někdo někam zaleze a pak řve a řve, protože si myslí, že se ztratil  Dodrápaná do krve jsem uplně komplet, protože je teď hrozně baví šplhat. 

Jo a učí se jíst z misky, takže jsou všichni zapatlaní a nechutní, protože jim to moc nejde a otírat vlhkou utěrkou je nestačí  Po experimentu krmit je normálně v pokoji, kdy většina jídla skončila na zdech a ve všemožných škvírách už jedí výhradně ve vaně nebo lavoru, případně na trávě  Ale jinak jsou všichni úžasní!

Ale aspoň u rodičů funguje umývač 

ježiš to je boží

Online Magráta
8098 příspěvků moje polička 19. června 2017 08:24

já fotogenická nejsem, naštěstí to zachraňují kočky :-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. června 2017 09:17
Reakce na KoraKora:

Trocha psů 

Já se ve psech nevyznám, neuvědomila jsem si měřítko těch listů a trávy a na první přelétnutí pohledem mi přišlo, že koukám na psa, co má aspoň 40 kilo, s tím dvojitým obojkem je to drsňák. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. června 2017 09:18
Reakce na Potrefenáhusa:

no ale moc teda nekouká...

Tady už se vžil do role.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. června 2017 09:21
Reakce na Magráta:

Vůbec si neumím představit, jak ty chlupatý kuličky dáte pryč, jsou rozkošný. A jsem ráda, že se jim daří.

Edit: Pardon, to bylo samozřejmě pro MPLee.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. června 2017 09:25
Reakce na ionicera:

Toníček je frajer, hrozně mi na posledních fotkách připomíná takovou velkou plyšovou hračku, co jsem měla jako malá. Sice to byl medvěd, no ale prostě celej Toníček. Musí být hrozně "šahací".

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. června 2017 09:30
Reakce na Magráta:

Vlastní fotogeničnost by lidi neměli posuzovat. Kdo má rád zvířata, má dobré srdce a to dělá každou tvář krásnou! Se taky nerada fotím.

Online Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 19. června 2017 09:36
Reakce na dynda:

ale někdy jim člověk ty fotky vyloženě kazí a uříznout to nejde :-D

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 19. června 2017 09:42
Reakce na dynda:

Šahací je hodně, bohužel když se rozdovádí, tak i kousací. 

Online Magráta
8098 příspěvků moje polička 19. června 2017 10:29
Reakce na dynda:

už jsem se lekla, nikdy bych je pryč nedala :-)

já se fotím ráda, ale selfie není nic pro mě

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 19. června 2017 11:34

V sobotu a v neděli jsme měli za úkol postarat se o chameleona přítelových rodičů. Jsou mu čtyři, už je dost starý, a navíc byl na začátku týdne na amputaci většiny ocásku, tak se musí pahýlek denně převazovat, to byl náš úkol, plus teda krmení. Krmit se musí tak, že se mu kobylky a cvrčci narvou přímo do tlamky a dohlédne se, aby je sežral, a pak se mu dá napít s ministříkačky taky přímo do tlamy. Je prostě už moc starý, aby to zvládl přirozeně sám. Když jsme přišli v sobotu, tak to zvíře leželo bezvládně na boku na zemi na hlíně, on chudák spadl a nedokáže se sám vyhrabat na nohy, jsme mysleli, že je mrtvý. Tak jsme ho museli teda ještě opatrně vykoupat. Určitě tam chudák padl hned potom, co se za rodiči zaklaply v pátek dveře a čekal skoro 24 hodin, než jsme dorazili my. A včera praskla výhřevná žárovka, tak jsme ji dvě hodiny sháněli Takový malý zvíře, a práce jak na kostele.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 19. června 2017 11:41
Reakce na dzizisketa:

Chudák malá, a je teda šance, že se zvetí do té míry, že bude sám žrát a nějak se pohybovat?

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 19. června 2017 11:50
Reakce na dzizisketa:

No teda, když vás čtu, tak si uvědomuju, jaký jsme měli štěstí. Náš chameleon dožil téměř 6ti let a do poslední chvíle si sám chytal cvrčky. Vůbec by mě nenapadlo, jak může být péče o něj náročná 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. června 2017 12:37
Reakce na Potrefenáhusa:

Tenhle ještě nekazí. Naše madam má teď novou zábavu, sbírá fotky s miminkem. Edit: A teď koukám, že Godzillí bratr se taky vetřel.