to jsou nádherný fotky!
Chlpáči a iné

Toník jakej už je velkej! Tady vypadá jako malej lev!![]()
no přesně ... ksichtík malý ![]()
![]()
Toník je frajer. Líška skrížená s medvedíkom. A ako vyrástol. ![]()
Z roztomilých koťátek se pomalu stali "smradi" jak jim s láskou říkáme. Už lítají po celém bytě, furt někde lezou, něco drápou a rozhrabávají, každou chvíli někdo někam zaleze a pak řve a řve, protože si myslí, že se ztratil
Dodrápaná do krve jsem uplně komplet, protože je teď hrozně baví šplhat.
Jo a učí se jíst z misky, takže jsou všichni zapatlaní a nechutní, protože jim to moc nejde a otírat vlhkou utěrkou je nestačí
Po experimentu krmit je normálně v pokoji, kdy většina jídla skončila na zdech a ve všemožných škvírách už jedí výhradně ve vaně nebo lavoru, případně na trávě
Ale jinak jsou všichni úžasní!

Ale aspoň u rodičů funguje umývač ![]()

ježiš to je boží ![]()
já fotogenická nejsem, naštěstí to zachraňují kočky :-)
Trocha psů ![]()

Já se ve psech nevyznám, neuvědomila jsem si měřítko těch listů a trávy a na první přelétnutí pohledem mi přišlo, že koukám na psa, co má aspoň 40 kilo, s tím dvojitým obojkem je to drsňák.
no ale moc teda nekouká...

Tady už se vžil do role.
Vůbec si neumím představit, jak ty chlupatý kuličky dáte pryč, jsou rozkošný. A jsem ráda, že se jim daří.
Edit: Pardon, to bylo samozřejmě pro MPLee.
Toníček je frajer, hrozně mi na posledních fotkách připomíná takovou velkou plyšovou hračku, co jsem měla jako malá. Sice to byl medvěd, no ale prostě celej Toníček. Musí být hrozně "šahací".
Vlastní fotogeničnost by lidi neměli posuzovat. Kdo má rád zvířata, má dobré srdce a to dělá každou tvář krásnou! Se taky nerada fotím.
Šahací je hodně, bohužel když se rozdovádí, tak i kousací. ![]()
už jsem se lekla, nikdy bych je pryč nedala :-)
já se fotím ráda, ale selfie není nic pro mě
V sobotu a v neděli jsme měli za úkol postarat se o chameleona přítelových rodičů. Jsou mu čtyři, už je dost starý, a navíc byl na začátku týdne na amputaci většiny ocásku, tak se musí pahýlek denně převazovat, to byl náš úkol, plus teda krmení. Krmit se musí tak, že se mu kobylky a cvrčci narvou přímo do tlamky a dohlédne se, aby je sežral, a pak se mu dá napít s ministříkačky taky přímo do tlamy. Je prostě už moc starý, aby to zvládl přirozeně sám. Když jsme přišli v sobotu, tak to zvíře leželo bezvládně na boku na zemi na hlíně, on chudák spadl a nedokáže se sám vyhrabat na nohy, jsme mysleli, že je mrtvý. Tak jsme ho museli teda ještě opatrně vykoupat. Určitě tam chudák padl hned potom, co se za rodiči zaklaply v pátek dveře a čekal skoro 24 hodin, než jsme dorazili my. A včera praskla výhřevná žárovka, tak jsme ji dvě hodiny sháněli
Takový malý zvíře, a práce jak na kostele.
Chudák malá, a je teda šance, že se zvetí do té míry, že bude sám žrát a nějak se pohybovat?
No teda, když vás čtu, tak si uvědomuju, jaký jsme měli štěstí. Náš chameleon dožil téměř 6ti let a do poslední chvíle si sám chytal cvrčky. Vůbec by mě nenapadlo, jak může být péče o něj náročná ![]()
Tenhle ještě nekazí. Naše madam má teď novou zábavu, sbírá fotky s miminkem. Edit: A teď koukám, že Godzillí bratr se taky vetřel. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje