to znám s Čendou, taky furt někdo prudil, že je tlustej a von ani nebyl

No, rozhodně nemá tlustý kolena!
to neměl :-D
a dneska jsem potkala u práce tuhle, musí se tu dávat pozor, maj tu takovou cestu, přes kterou choděj a válej se tu různě po chodnících, tahle a ještě takovej mourák :-D

A to sou nějaký kočičí drsňáci? Takhle nevypadaj..
ne, vůbec, to jsou strašně milý a mazlivý kočičky, tuhle se přede mnou ta druhá nakroucela na chodníku a ukazovala bříško (pak šla ale domů paní od nich s taškou s nákupem, takže se na mě vyprdla a mazala domu kontrolovat tašku :-D)

pozor se musí dávat v autě, protože voni maj fakt pocit, že je to tu jejich (vilová čtvrť a ta ulice je slepá)
Dobre kučery.
Ja te chapu, vsak i ja jsem musela svou potrebu uspokojit, pro jistotu 2x
jako zlobi, obcac spachaji vetsi ci mensi pruser, nevahaji dat najevo, ze me maji na haku, ale jsou stejne bozi
Elzicka sa schovala dnu pred nimi.

Nepomohlo. Našli ju

Naše kocky nebudú chodiť dnu!!!!!!!

koťátka se maj, že maj takovou Elzičku na hraní! Já sleduju tenhle instagram BubbalovesRue, chudák Bubba má zrzavýho trapiče a je to neuvěřitelný, co všechno si od něj nechá líbit, nejlepší jsou jejich videa :-D
Jo tak
Teda ty jsou ![]()
Tak našťastie je to len na PC v práci. Doma vidím všetko. ![]()
Prišiel Uncle Samjangles z Texasu
Už som ho odložila, škoda by ho bolo

Jej to je dvojka.
no a ako sa volaju tie miminka malinke? ![]()
rozkosnica najvacsia :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.