No ale stejne to je strasny! Pes ma o 2 kila vic a skáče potichu
Chlpáči a iné
lol, pry kovadlina, to je presny! ty dve, kdyz to do nich vjede, coz je minimalne jednou denne, tak dupou fakt jak stado slonu, taky nechapu.
prostě jak tak malé pacičky tak malého tvor vydají takový rachot, je jedna z velkých záhad vesmíru ![]()
Janulik03 jen houst, ty fotky jsou skvele.
Jezis to je tak dojemny ...![]()
no a vsichni ostatni samozrejme taky sladci, amy, bonnie a vubec vsichni ![]()
Elzicka má 40 kg a nepočujem ju prichádzať, ani keď beží, a tie dve tornáda dupu aj po tráve.
To je jen další důkaz toho, že kočky si dělají, co chtějí. Když chtějí, budou dupat!
jo o dupani koček mi něco povídejte (a možná taky sousedovi pode mnou...![]()
kočky dupou strašně, vůbec nechápu, jak to dělaj ![]()
Na mojí ségru ale určitě nemají
. Zrovna nám rekonstruují výtah, takže až do konce července musíme chodit do třetího patra pěšky. Ségru je jako jedinou z celého baráku slyšet už od přízemí a s každým dalším blížícím se schodem se síla úderu zvyšuje o další decibely, že by člověk získal dojem, že se blíží minimálně stádo slonů
.
to isté my s Rikim, každú chvíľu niekto začne, že je tlstý (väčšinou ľudia s hladkosrstým plemenom...) a on je pritom len huňatý...keď bol kompletne vytrimovaný, vyzeral chuák ako z koncentráku (a úplne iný pes...).
Dnes jsem Cidovi dole v domě odepla vodítko a těch 10 schodů zvládl na dva skoky
. Vlastně se divím, že je tak hodnej, když je tak zoufale nevybitej, kvůli té poraněné nožce chodíme defakto jen před barák. Už si tu oba stříháme metr, ale do nějakého normálního režimu je ještě daleko.
Na tohle byl teda vlkodav zlatej, ten neměl s celodenním válení se na pelechu vůbec žádnej problém.
dzizisketa Jak jste to s Bonnie řešili vy, když jste měli klidový režim?
Z toho si nič nerob, ja neustále počúvam akého mám vychudnutého buldočka ![]()
Mně nedávno jedna paní chválila Cida, že je zná, tuhle rasu, a jakej je pěknej, akorát prý mohutnej. To jsem trochu zbystřila, protože Cid vypadá proti Terkovi jako 2D, oni ti mladí flati jsou dost vyžlata a teď měl Cid navíc fůru pohybu, takže jsem i zvedala krmnou dávku. Tak jsme o tom s paní chvíli diskutovaly, načež se rozloučila a na tu rozloučenou povídá: "Tak to jsem ráda, že jsem vás potkala, jsem si doteď myslela, že ti irští setři jsou jen hnědí" :-D.
& paktofonika
u nas nuda - teda okrem toho, ze si vsetci vzdy myslia, ze Black ma 2 roky a Zuna 13
ale kamaratka pri venceni vyzly spolu s kratkosrstou jazvecickou od rodicov dostava pravidelne reakcie, ze ta mama s dcerou su velmi pekne
smiala som sa tiez, kym som nevidela fotku - farbu maju totoznu, este aj tie hlavy su podobne, len v inom pomere! no ale vyzla a jazvecik... :-D
mozno z nej citil pach toho salona, ostatne psy, kozmeticke pripravky... tak bol zmäteny. ale vyzera krasne (mam podozrenie, ze vacsina tychto orieskov po ostrihani neskutocne omladne, lol) a ked jej to prospelo - super ![]()
a este sa pochvalim: od soboty chodi Z. bez nahubku ![]()
lol, novej účes a že si všimnul ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje