Ste super![]()
Chlpáči a iné
Jste opravdu skvělí!!!!!!
jak jsme se tu tuhle bavili o značce young primitive a jejich tričku Too late to die young, tak jsem našla fotečku ![]()

Díky všem. Vůbec jsme nepřemýšleli. Nechat ho tam, nejím, nespím (a pokud přece, tak mne straší) a tohle vlákno ani nedokážu otevřít. Snad to bude mít dobrý konec.
chudák malá, určitě jste mu zachránili život!!! Tyhle skutky bejvaj většinou potrestaný jistým (většinou dost značným teda) diskomfortem, ale bez vás už by bylo zaručeně po něm! ![]()
Mám slabost pro kačenky:
http://www.expres.cz/kachna-utok-urednik-04k-/video.aspx?c=A170712_112650_dx-video_borek![]()
Jste úžasní!
Goliášek je tak sladkej
jak tam tak kouká..
Já si snad začnu přát do domácnosti kočku. Je boží.
![]()

Kocoura. Zrzavýho, viď? Náhodou bych o jednom věděla![]()
Já myslím, že Sweet Potato má jednu nazbyt ![]()
Sakra, zase sem nedočetla dokonce.. ![]()
Ubohátko!
. Mám toho v plánu víc. Líbí se mi i Amy- na dovolené jsme potkali její kopii- Viktora a ten byl taky skvělý. V naší domácnosti bylo svého času 6 koček a vůbec se mi to nelíbilo. Začalo to nalezencem, který si přivedl těhotnou nevěstu. Mám nějak pocit, že u těch koček nikdy nezůstane u jedné, pokud to není ta vyloženě domácí.
Jste báječní
Ony ty bestie stejně často moc dobře vědí, komu se připlést do cesty. Jdou prostě na jistotu. ![]()
Ovšem Amy mě upřímně rozesmála. Proč jí to děláte?!
Tváří se jak týraný pes.. že se nestydíte.. ![]()
chudinka malá utrápená!
Žiadne trápenie, herečka to je. V obchode pobehovala s vestou ako keby nič, ešte v nej aj vybozkávala predavačku ktorá jej ju natiahla. Ale doma to už hrala na utrápenú a týranú.
Tak ale dostala novú loptičku za statočnosť :D
Chystáte se nekam na vodu? S rufikem to bylo bozi,moc se mi to libilo a on byl vzornej (jenom jestli jedete s dalšíma lidma,tak se připravte na nekonečný údiv,proc ma pes vestu,vlastní ručník,karimatku a místo ve stanu :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje