No nádherné fotky. Pýtam sa hlavne preto, že zvažujem nákup fotoaparátu. Teším sa na ďalšie tapetovanie.
Chlpáči a iné
Vadí mi ak sa Amy snažia kŕmiť cudzí ľudia. Dnes som len tak tak zabránila aby je jdal jeden chlap čokoládu z nanuku
A máme jednu vtieravú susedu. Tá chcela dať Amy akési granule, slušne som jej oznámila že Amy má diétu a že aj keby nemala má svoje vlastné kvalitné krmivo. Tak začala pokrikovať, že ÁLE ČO a drala sa cez priateľa za Amy. Ten ju vyzval aby s tým prestala a ona sa aj tak snažila Amy vraziť granule do papuľe. No chápete to? Ja som mala sto chutí sa na ňu vykričať a poslať ju niekam. ![]()
Ta 600 je draha :) A velika. Pokud s ni nebudes umet, tak si stejne nepomuzes :/ to ti opravdu bude fungovat lip nejaky ten kompakt ![]()
No ovláda povel fuj, takže keď som videla že jej pán ide dať čokoládu tak som jej to hned zatrhla a snažila sa nevziať. Susede sa vyhýbam, ak ju vidím tak radšej obídem bytovku alebo stojím neďaleko a čakám až odíde(so psom aj bez neho) Minule sa bez pozvania vrútila susede do pootvorených dverí aby zistila ako pokračuje prerábka.
Pri stretnutí s ňou nepomohlo ani fuj, ona sa snažila tie granule vraziť priamo do papuľe, Amy sa jej stránila a bolo vidno že z toho bola vystresovaná. No psychiatria ![]()
Idem do príslušného vlákna s tým ![]()
Cenda jednou takovyho vnucovace do ty ruky kousnul,myslim,ze si vubec nevšimnul,ze mu chce neco dat (takovy ty barevný psi tyčinky)
nektery lidi jsou fakt divny (a blby)
Ja ji jen varovala, psala, ze chce neco maleho do kabelky, to zrovna FF nikon splnovat nebude :-D
Neděle, devět hodin večer, obec někde u Kolína. V autě já, muž, netopýrka a zahraniční známá. Za námi šňůra aut, před námi něco, co v první okamžik vypadalo jako povalující se mikroténová taška. V další okamžik už manžel brzdí a já v hrůze letím ven a nakládám bezmocně se se svíjejícího kocoura. Můj nejhorší silniční děs - zraněné, ještě živé zvíře. Cíl je jasný - nějaká veterinární pohotovost, ať ho uspí. Pokud ho vůbec dovezeme živého.
Hledám v mobilu veteriny, obvolávám ty nejbližší. Ano, můžete přijet, ale budete čekat, teď jdeme operovat...
Najednou se mi pod nohama zjevila obrovská zrzavá hlava - kocour se mi nějak proplazil pod sedačkou a vrčí na netopýrku! V panice beru psa i tašku na klín. Stihla jsem to právě včas - kocour se přizvedl a ....to fakt nejde říct jinak, vysral... Otvíráme všechna okýnka. Začíná pršet. Udusit se nebo zmoknout? Mokneme.
Nakonec končíme až na klinice v Řepích. (Dražší už asi neexistuje)
Muž v natažených rukou vynáší z auta kocoura, už lehce protestujícího. Po chvíli se celkem poklidně prochází po čekárně a pak zalézá kamsi pod skříň. Kocour, ne muž. Ten až později, když ho odtamtud vyšťourává.
Odcházejí s lékařkou, já čekám s netopýrkou.
První vyšetření ukazuje vyražené zuby, poraněné oko, možná zlomenou čelist. Kocourek se tulí, přede tak, že málem znemožňuje poslech stetoskopem. Souhlasíme s rtg, sonem a pozorováním? No souhlasíme. Dlouhé čekání nám ještě ztrpčuje ještě netopýrka, která důrazně vysvětluje, že touhle dobou má být slušný pejsek už dávno v posteli.
Po hodině čekání už se ví, že kocour kromě zubů nic zlomeného nemá, na vnitřní zranění to taky zatím nevypadá. Dostal atb a infúzi, odblešen. Noc bude samozřejmě kritická. Paní doktorka navrhuje další postup a špitá odhad ceny. Není cesty zpět, pochopitelně.
Před chvílí mi paní doktorka volala. Kocour noc přečkal, vypadá lépe, otok oka ustoupil, chirurg viděl čelist, asi je celá. Zítra asi bude k vyzvednutí.
A co teď s ním?![]()
Zkus Santakocici
to je teda příhoda... ale kocourek měl štěstí, že narazil zrovna na vás ...
No já vůbec nevím, co s ním. Pátá kočka? Obří kocour, šest kilo minimálně. Nekastrovaný, zcela jistě neočkovaný, zablešený, prolezlý kde čím... Už teď se všichni hystericky drbemem, dotkl se netopýrky, pomóc! Původního majitele těžko najdeme, jestli nějaký byl. Na ulici ho pochopitelně nevyženeme, navíc bežžubého. Ale je to krasavec, med a mlíko. A příst teda umí!
Budeme mu muset připravit nějakou karanténu, asi ve sklepě, to bude mazec.
Třeba byste někdo měli kus místa pro kocoura??? Doléčíme, zařídíme, dopravíme...
Ty jsi poklad
Už jsem tam volala, vypadá to nadějně aspoň na přechodnou dobu!
na tu šantu kočičí už jsem několikrát koukala, vypadá to fakt pěkně
Vy jste skvělí
.
myslím, že se psama maj fakt společný snad jen ty blechy, Čenda od Goliáše ani ten svrab nechytil. Ale je fakt, že s domácíma kočkama bych se taky hodně bála, ty kočičí nemoci, tam fakt neni o co stát.
My máme taky pět
doporučuju ![]()
Jste uzasni
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje