Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 18. července 2017 06:34

Vcera pozde vecer jsme zažili dost adrenalinovou příhodu,nastesti fakt krátkou,Rufikovi se zasekla v tlamě kost (napříč mezi prednima a zadníma zubama),uz me začínala chytat panika,ale nastesti se mi to povedlo docela rychle vyndat,uf...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2017 06:49
Reakce na Potrefenáhusa:

No na ďalší týždeň sa chystáme niekam k vode takže chcem s ňou ešte pocvičiť to plávanie. Minule plávala bez vesty a ešte to celkom nezvládala, myslím že jej vesta dosť pomôže. Dnes možno niečo natočím :D

Na údiv som už zvyknutá :D Fakt jej už chýbajú len tie okuliare na bicykel aby sme boli za bláznov. Ale mne to nevadí. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2017 06:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Fúha, to je dosť hororová situácia. To sa poznám už by som revala, stresovala, no panika. Ešteže si vždy priateľ zachová chladnú hlavu.  

A našťastie to všetko dobre dopadlo. Ja sa bojím dávať kosti. 

Offline Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 18. července 2017 06:56
Reakce na Ounz:

Goliášek je tak sladkej  jak tam tak kouká..

von to Goliáš zřejmě bere jako milou pozornost, fakt vypadá, že to má rád, vždycky se tak důležitě rozhlíží a vůbec se nemele. Je trénovanej od mala, ale ode mě se takhle zvednout nenechá (já ho teda ani do rukou nepoberu, haha, ale my máme natrénovanej jinej trik břichem vzhůru a to si zas nechá líbit jenom ode mě :-D)

Offline Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 18. července 2017 06:58
Reakce na paktofonika:

čenda měl párkrát mezi zubama zaseklej i klacek. tahle kost už pak byla blbá, měla jsem mu ji sebrat dřív. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2017 07:04
Reakce na Potrefenáhusa:

No paličky sú tiež nebezpečné. Kamarátkin pes sa napichol na paličku pri behu a prerazil si líce. Amy má na paličky zákaz. Dávam jej iba parohy, snáď jej to stačí. 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 18. července 2017 07:36
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak to je dobrý, naše kočky se nerady elevujou do výše, ale rády se mazlí. My zas  máme fígl, že když si čtu u stolu, tak mi lezou za krk a spěj tam.. 

Offline Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 18. července 2017 07:49
Reakce na Ounz:

je, ale to bych chtěla, jde to i s tlustejma kolohnátama?  Goliáš umí akorát na prsou v ušáku nebo na gauči, to je ale taky docela dobrý, jen se člověk trochu dusí :-D (Ten flek pod G. je psí bradička)

Offline Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 18. července 2017 07:51

jedna aktuální 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 18. července 2017 09:25
Reakce na Potrefenáhusa:

De to i s tlustoprdama (vyzkoušeno  ), akorát si člověk už tolik nepočte, protože na tom stole skoro leží, na hrudníku umí taky, to je pak to dejchání obtížný 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 18. července 2017 10:18
Reakce na Potrefenáhusa:

Tady vypadá tak nevinně.

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 18. července 2017 13:00
Reakce na Bledule:

Odpoledne jedeme pro zrzouna. Daří se mu dobře, oko v pořádku, rána po zubech se hojí. Nemá FIP ani to druhé svinstvo! Je mu tak 2-5 let a je prý strašně mazlivý!

Dočasný azyl má připravený v Šantě kočičí (ještě jednou velký dík moora !) Zkusíme najít původní majitele (takový mazel nějaké snad má) nebo nové. A já jsem tedy hodně hodně nalomena. Muž je realističtější, bojí se, že by nám hodně rozhodil smečku.

(edit: na Bledule jsem reagovala omylem)

Offline Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 18. července 2017 13:03
Reakce na Sweet Potato:

nebylo by foto fešáka?

(Super, že je zdravej, jsem to dneska říkala doma:

"Já kdybych si chtěla vzít ještě jednu kočku z útulku, tak bych ji rozhodně nechala otestovat!"

a prej: "Ty by sis ale NECHTĚLA!!!!! vzít ještě jednu kočku z útulku!!!" )

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 18. července 2017 13:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Určitě ho vyfotím.

(A ví to určitě?)

Offline Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 18. července 2017 13:09
Reakce na Sweet Potato:

jedna Godzilla vydá určitě za 3 normální kočky

(kdo mi dneska v půl 5 ráno kuchal nohy pod peřinou, aha!!!!)

Offline Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 18. července 2017 13:28
Reakce na Sweet Potato:

je ale mít dvě zrzavý megagodzilly (tolik štěstí najednou!)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 18. července 2017 13:58
Reakce na Sweet Potato:

Určitě ho vyfotím.

(A ví to určitě?)

super, už se těším....

Potrefenáhusa jeee, to by bylo super, kdybys měla dva zrzouny, ještě na tom zapracuj prosím 

Offline Emi
1114 příspěvků moje polička 18. července 2017 14:03
Reakce na Sweet Potato:

Jste úžasní! 

Jestli pro kocoura nenajdete nic lepšího, mohli bychom ho zkusit adoptovat. Mohl by být u nás společně s našimi venkovními kočkami. Mají k dispozici bývalý chlév na spaní (v zimě jim tam přitápíme), velkou zahradu a tři lidi se slabostí pro kočky. Není to ráj, ale vzhledem k tomu, že se k nám kočky samy stěhují, to asi není tak špatné. 

Ale je nejisté, jestli kocour zůstane u nového majitele. Už jsme takhle před lety adoptovali jednoho kocoura a kočku. Bylo jim asi 7 let, byli zvyklí celý život v bytě. Vzali jsme je domů, ale zrovna jsme dům rekonstruovali, tak z něj mohli sami chodit ven. Kočka po několika dnech utekla a už nikdy jsme ji neviděli. Kocour přežil počáteční šok z volného prostoru i z ostatních koček a zhubnul pár kilo. Bylo vidět, jak si užívá svobodu a nově získané svaly, ale líbilo se mu i u nás doma a rád se chodil pomazlit. Žil s námi několik let (až do své smrti) a byl moc prima. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. července 2017 14:39

Mňa by zaujímalo ako sa majú mačiatka MPLee 

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 18. července 2017 14:44
Reakce na Emi:

Ty jsi zlatá! Ozvu se.