Do té klece bych se s chutí zakutlala i já![]()
Chlpáči a iné
Myslím, že jí to trošku líto bylo, ale rychle to zaplašila. je to vlastně v rodině a navíc jsme ji přesvědčovali, že je to hlavně prostředím, že je venku, dělá si jen co sám chce, nemusí šmajdat kolem baráků na povel.. atp. atp. ne že za to můžeme my (manžel). Odcházela se smíchem (a půlkou masa, které psům přivezla, bylo toho fakt moc) a měla z něj radost.
My jsme z toho vlastně sami taky překvapení. Loni ho měl manžel taky týden, když jsem byla v Itálii a říkal, že to s ním bylo daleko horší. Letos je prostě úplně v pohodě.
Ten mrňavý zmetek, Gigolo, aspoň za svou paničkou koukal, a opatrně šel s ní k brance, aniž by naznačil ochotu k odchodu, ale důchodce nehnul ani brvou.
Drobný problém je, že dost prdí.. ale zas je venku teplo, větrá se dobře, ne jako s Dadoo v zimě ![]()
Jinak k tomu vyšetření říkám to samé, co tvůj otec. Nic mu není, tak zbytečně nestresovat. Já bych určitě nešla. ![]()
si člověk nějakýho hada hřeje 12 let na prsou a von pak takhle!!!
+ Dadoo
U nás je to opačně. Hlídám pejska, snáším mu modré z nebe, lítám s ním po loukách, do krmení mu přidávám polívčičku, aby mu šmakovalo... a pak zazvoní páníčci, pes buší zevnitř do dveří, skáče jim div ne na hlavu a dává najevo, že konečně, konečně ho jdou vysvobodit z otroctví. Odchází klusem bez ohlédnutí, ani packou nezamává, had jeden!
Pořídila jsem fotku roku, tohle už nic nepřekoná

Perfektná fotka. ![]()
Fotka krásná a Bonnie taky, akorát jestli je pod ní nějaký větší sráz, tak vás obdivuju, já v tomhle svým pitomcům nevěřím a zalaňuju.
boží Bonnie, boží fotka a boží ruina!
idovi se tlapka hojí, tak jsme na chvíli sundali botičku a pustili z vodítka... mno
.

my měli trochu povalovací víkend

![]()
![]()
![]()
ožíral levanduli ![]()

Jaká radost
A vypadá to podle nebe, že když nemůže flat k vodě, přijde voda k flatovi ![]()
Boňule je na takové pózování zvyklá, navíc na fotce to jen vypadá, že je tam sráz.
rozkosnica (+ srdiecko, ale nejde mi na telefone naklikat, tak si ho prosim domysliet, vdaka :-D)
to je Zunina garsonka :-D a este jej ju aj zatemnim, ked je treba a otec jej tam zapina ventilator :-D to je zivot :-)
ale su sikovni ti flati: chvilu to ma boticku a uz to chodi po dvoch!!! :-D :-)
dnes pozeram z balkona a suseda sedi na lavicke a hladi cierno-biele cosi leziace vedla nej. tak som myslela, ze je to macka, ale pozeram a ono je to Zuna!!!!! bezim dolu - Zuna ma vita pri dverach, suseda nic... nedalo mi to, tak sa pytam, ci reku nechodi Zuna k nim. suseda vravi, ze Zunka k nin takto chodi uz zopar tyzdnov, vzadu na plote je uvolnena lata, ale ze im to nevadi, mama (pani 90+) vzdy pookreje, vyjde von za Z. a krmi a hladka ju... ale iba piskotami, ze sa nemam bat; ked ma pocuje ist, vzdy bezi domov. ako sme "zdvihli" plot, tak uz ich ani pohladkat nemozu, ze nech ten plot tam necham tak.... porazi ma z toho psa...
Tak samozřejmě, mimo záběr je ještě takový koupací bazének pro psy, hned za plotem potok a jedna vydatná voda se chystala i shora.
Psi to tu pochopitelně milují a už se začínají ozývat hlasy, že by se mělo koupadlo vybudovat i doma na zahradě - ale na to bych asi kývla jen za přepodkladu, že bysme doma měli stálou úklidovou službu, protože jinak by to byl čistý masochismus.
S tím vyšetřením Blacka - já bych byla taky na vážkách. My jsem to s Beliskou podstoupili, nic zásadního nenašli, a za čtvrt roku jsme ji neměli. Takže to teoreticky bylo zbytečné, ale zase kdybych to nebyla udělala, tak bych možná měla pocit, že jsem něco udělat mohla a třeba by to nějak bylo pomohlo.
Na tom RTG se s nimi dost manipuluje, většina psů se dost bojí, to bych asi ještě uvážila. Nějaké vyšetření krve a moči by ale možná za trochu jeho nepohodlí stálo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje