Amy je chytrá holka :-).
Chlpáči a iné
Rufík na televizi taky vůbec nereaguje a vypadá i, že mu je divná kočka, která se na ni vrhá. Někdo tady psal, že psi na tom nic nevidí? Kočka teda vidí rozhodně a jde evidentně po tom pohybu.

Vzhlíží k božstvu? ![]()
Zvířátka jsou nej :-D

je, ale ten nad EK byl snad dělanej podle nás ![]()
No asi to bude tak ako píšeš. Amy reaguje sem tam na zvuky v TV. A s tou hudbou neviem, možno psy reagujú aj na ňu? Nechávam jej zapnuté rádio keď je sama doma, mam pocit ze jej to pomáha. Ale tak crazy dog lady že? ![]()
Goliáš pred TV je boží ![]()
![]()
jo, na zvuky reagujou. Mně to nepřijde jako crazy dog lady, jestli to tomu psovi pomáhá zmírnit stres, tak proč ne.
Vzhlíží k božstvu? ![]()
minimálně jako rovnej k rovnýmu :-D
Tuhle zaujal pavouk jak omotává stonožku, to byl vůbec výživnej pořad na Prima cool, takový ty souboje hmyzu, mravenci, co rozebrali lučního koníka na kousky než se stihnul rozkoukat, ta omotaná stonožka (pavoukovi v půlce došlo vlákno, takže ji musel dorazit jedem apod.), moc zajímavý
je, ale ten nad EK byl snad dělanej podle nás ![]()
Jj, ten je úplně přesný!
Pro nás asi nejvíc platí toto:

Naši psi občas nastraží uši, když v televizi něco věrohodně štěkne, jinak to taky moc neřeší.
Jinak si teda stěžuju, že jsme asi stvořili monstrum. Ciďákovi nějak nedošlo, že trochu vyrostl, pořád má tendenci lézt na klín a chovat se, což je vzhledem k jeho délce už trochu problém. Ještě pořád jsem si na to nezvykla, Terk cokoliv podobnýho od štěněte ze srdce nenáviděl, trochu si vychutnat pohlazení se naučil až někdy po sedmým roce, do tý prostě doby neměl čas.
Cidovi se dostává v podstatě totožnýho zacházení, ale od malička je vyloženě kontaktní, pořád ho mám pod nohama, případně jeho palici na klíně, a jakmile sedíme někde, kam se dá vylézt, tak už se na nás šplhá. Upřímně nevím, jak bude nosit koroptve , netuším, jak ho pořádně naučit výstavní "stůj, ale v lezení na klín kope rozhodně první ligu.
tohle je výbornej vtip, mám pocit, že ho kdysi dávala Janulik03 ve slovenštině, my se taky od tý doby smějem že iba hoď :-D Rufík se teda taky tváří, že my jsme tu hru nepochopili :-D
soucítím
Já mám teď takovýho psa taky, ale těch 8 kilo se dá snést. Od Čendy to taky neznám, ten tím dost šetřil, tohle zvíře je na mě nalepený skoro furt.
ježiš, na mě teď vylezly strašný fotky, tak jak se ve vedlejším vlákně řešily ty nákupy vánočních dárků apod., tak na tohle se zas těšim, ty skleněný je nutný dát víc nahoru ![]()

Když už tu máme to blicí téma, tak marůdek si dneska nablil do kornoutu ![]()

No už neví, jak má říct, že ho chce sundat,no...![]()
Jako vono to není vůbec k smíchu ![]()
Ta třetí je nejlepší.
![]()
Matýsek reagoval na upoutávku té televize "Mňau", chodili tam kočky jedna za druhou, tak u toho seděl a chňapal po nich, možná ještě najdu fotku
jinx Matylda ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje