Chlpáči a iné

Ta treti u stromecku, to je jakoby zpival koledy![]()
Mě z vás picne
.
Ty fotky jsou vsechny bozi. U tech poslednich vidim v bubline "tys mi koupila pomerance?!!" a v druhy "@&#%~". Ten kocour jen promluvit ![]()
von teda bohužel právě docela často i mluví ![]()
jinak mě samotnou teda ty fotky vždycky rozesmějou, ale von je takhle strašně zábavnej fakt sám od sebe :-D
ta věc za ním je starej doma dělanej betlém, kterej se našel loni u nás v domě při vyklízení starých sklepů, potřebuje teda ještě trochu dovyšperkovat, rozsvítit a tak.
to vypadá jakoby si to Matýsek sám pustil a koukal na to s podepřenou bradičkou ![]()
bereme ho do vánočního sboru
hádám tenor by mu šel.
Sledujem sem tam chov. stanice že ak by náhodou
Dnes oznam na FB jednej z nich, niekto vrátil po 4 dňoch šteniatko pretože sa kvôli nemu nemohli vyspať.
No asi je nakoniec dobré že ho vrátili. ![]()
Lidi jsou idioti,fakt...dobre,ze ho vratili
A ja se na ty matersky povinnosti tak tesim. I kdyz zatim si maluju, ze to se Zizalou bude jako s Inkoustem - jedem si pro ni vecer, takze mi usne na kline, probere se doma, vycura se a napije a bude spat az do rana. (Podotykam, v dobe odberu ji budou temer ctyri mesice, od dvoumesicniho stenete bych to necekala ani nahodou)
Dcera od známé chtěla kdysi štěňátko. Tak jí ho koupili. Pak ale zjistila, že se musí taky venčit. Tak řekla mamince, aby ho vrátili a koupili jí radši brusle. Ta její maminka se s tím v práci pochlubila. Dodnes nad tím kroutím hlavou a to je to už přes deset let...
Bu zas "cte" ... ten vyraz nekomentuju ![]()

Já myslím, že Bu už nečte. Nemusí, protože už VŠECHNO ví.. A sarkasticky a s despektem shlíží na ty co to ještě nepochopili.
"Takže asi takhle, vážení.. "
![]()
pupík nikdy nespal! nikdy, ani první noc, ani žádnou jinou. jen chvíli spal cestou domů, ale to až po dost dlouhé době jízdy, jak přijel, byl s tím konec. noci trávil cupováním dek, jejich taháním po sněhu, štípáním polen na menší polínka, hrabáním děr. myslím, že jsem ho nikdy neviděla spát. když přijdu na dvůr, vždycky něco dělá, okusuje kost, olizuje kočku, vyhlíží do vsi přes plot.
spát jsem ho viděla jen jednou, po uspávácí injekci
přiznám se, že je to nejnáročnější pes, kterého jsme kdy měli, a zpočátku jsem myslela, že to s ním prostě nepřežiju. už jsem si teda nějak zvykla. ale vrátit mě ho nenapadlo nikdy.
Čert a pupík nikdy nespí ![]()
To je dost presne:)
touche! jen mala oprava "Takze asi takhle, vy lidsti cervi..." ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje